Dertleşmek İsteyenler Gelsin

mowina

Confirmed Memb.
Konular
36
Derdi Olan Varsa Anlatsın Dertleşelim

Benimde Bir derdim var Yaklaşık 5-6 Aydır İş Arıyorum Ve Bulamıyorum Sosyal Medya Uzmanlığı Adobe Programları Uzmanlığım Sertifakalarım Olduğu Hâlde.
Günlerdir Depresyondayım Derdimi Anlatacak Arkadaşım'da Yok Yazmak İstedim Benim Gibi Derdi Olanlar Yazsın Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışırım

FLEXarda

Banned Member
Konular
4
Hocam benimde bir deridim var sınavlar ile alakali bı tane hoca kıl olmuş onun yüzünden çok düşük alcam ama sıkıntı yok devam

legitgod666

Confirmed Memb.
Konular
8
kanka 400tlem var bu parayı nası 1ktl yapcam 3gün içinde kira ödemek için para yok

Berchay

Super Member
Konular
4
Umarım en kısa sürede istediğiniz işi yapmak için fırsatınız olur. Benim de bir derdim var kız arkadaşımla ilişkimiz hakkında yaklaşık son 1 aydır sürekli kavga ediyoruz ve bu kavgaların ilerlemesiyle beraberinde dün akşam konuştuğumuzda konu ayrılığa geldi dün akşam ' gitmiyor artık bitsin ' gibisinden konuştu ardından tekrar 30 dakika konuşmaya devam ettiğimizde ' yok ya ayrılmak istemiyorum' dedi ve bu nedenden ötürü kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım bu durumda kendimi nasıl sakinleştirip kafamı dağıtabilirim veyahut ilişkimiz hakkında doğru yorumu yapabilecek birisi varsa lütfen fikrini danışmaktan çekinmesin çünkü buna ihtiyacım var. İyi Forumlar dilerim

mowina

Confirmed Memb.
Konular
36
Umarım en kısa sürede istediğiniz işi yapmak için fırsatınız olur. Benim de bir derdim var kız arkadaşımla ilişkimiz hakkında yaklaşık son 1 aydır sürekli kavga ediyoruz ve bu kavgaların ilerlemesiyle beraberinde dün akşam konuştuğumuzda konu ayrılığa geldi dün akşam ' gitmiyor artık bitsin ' gibisinden konuştu ardından tekrar 30 dakika konuşmaya devam ettiğimizde ' yok ya ayrılmak istemiyorum' dedi ve bu nedenden ötürü kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım bu durumda kendimi nasıl sakinleştirip kafamı dağıtabilirim veyahut ilişkimiz hakkında doğru yorumu yapabilecek birisi varsa lütfen fikrini danışmaktan çekinmesin çünkü buna ihtiyacım var. İyi Forumlar dilerim
Kardeşim Önünde Daha Ne Kadar Zaman Var Birisi Yüzünden Kendini Üzmek Dünyanın En Saçma Şeyi Hayatın Merkezine Kendini Koy Kendini Üzme Kendini Üzen Ne Varsa Hayatından Sil Gitsin Yani Kızı Seviyorsan Ciddi Ol Söyle Dalga mı Geçiyorsun'de Kızların Çoğusu Kendisine Çöp Torbası Gibi Davrananlardan Hoşlanırlar Acı Ama Gerçek Çok Defa Aldatıldım Bu İlişki Muhabbeti Falan Umrumda Değil Sanada Tavsiyem O Kadar Zamanın Var Ciddi Düşünmüyorsan İş Okul Vs Şeylerin Varsa Kendini Üzmeye Değmez Seviyorsan Konuş Böyle Böyle de Yoksa Sen Yol Ver Hayat Senin Hayatın Kendini Bir Kisi İçin üzmeye değmez umarım iyi olursunuz

Ar3X

Super Member
Konular
6
Ben okumaya geldim

canturkes232

Super Member
Konular
12
Bende 18 yaşındayım Ailem çalıştığı için bende tek başıma yaşıyorum aileme yük olmamak için İş arıyorum elimden her iş geliyor bilgisayar bileşenleri ile ilgili bilgilerim var Adobe, Photoshop gibi uygulamalarda iyiyim Hadi diyorum Sosyal medyadan iş bulamıyorum biraz dışarıda geziyorum iş arıyorum maalesef hiç bir yer olumlu gelmiyor kafayı yemek üzerim evde oturmak gün geçtikçe psikolojimi bozuyor En son çare olarak kurye olarak işe başlamak olucak aklımdan öyle geçiyor.. Bu tür sorunları ailem ile paylaşamadığım için içimi buraya dökesim geldi... Derdime ortak olduğunuz için teşekkürler.

zaa123

Confirmed Memb.
ailevi sıkıntılar var sevgi aşk meşk sıkıntılarıda var hangi birisini anlatak reis