Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bu sorunun tuş kombinasyonla ne alakası var ve markası ile ne alakası var donanımsal veya yazılımsal olarak sorun yaşamış arkadaş senin sorduğun, söylediğin şeylere bak
Arkadaşlar bende alıyordum windowsun dosyaları bozulmuş ve windows kendini başlatamamış önerim bir usb driverina w10 atıp tekrar kurman olacak ama önce ssd yada hdd hangisi varsa biçimlerndirmek olacak biçimlendirdikten sonra usb ile w10 atabilirsin
Hocam bu sorunun tuş kombinasyonla ne alakası var ve markası ile ne alakası var donanımsal veya yazılımsal olarak sorun yaşamış arkadaş senin sorduğun, söylediğin şeylere bak
dostum benimde eski bir pc m vardı fnve f1 basılı tutup açtıgımda kontrol paneli (adını hatırlamıom) gibi birşey açıodu ordan ayarlıodum ve markadalara gore tuş kombinasyonu değişiyodu pek hakim deilsin galiba
dostum benimde eski bir pc m vardı fnve f1 basılı tutup açtıgımda kontrol paneli (adını hatırlamıom) gibi birşey açıodu ordan ayarlıodum ve markadalara gore tuş kombinasyonu değişiyodu pek hakim deilsin galiba
Pek hakim değilsin mi biosa kontrol paneli diyorsun dostum bana hakim değilsin demen ayrı bir şey markalara göre tuş kombinasyonu değişiyor doğrudur fakat ikinizin problemi aynı değil