[FREE] Sins 2: NebulaParser Mod Menu [Ücretsiz Prototip]

Tuncc

Super Member
Konular
29
şuan güncel mi
╔════════════════════════════════════════╗
SINS II - VIP GHOST HACK
╚════════════════════════════════════════╝

Sins of a Solar Empire II evreninde kuralları siz yazın!
Sadece seçkin üyelerimize özel olarak geliştirilen, tamamen "Hayalet" (Ghost) teknolojisiyle hazırlanan bu özel yazılım ile galaksinin tek hakimi olun.

:ozellikler:
  • GOD MODE (Ölümsüzlük): Tüm gemilerinizin canı, kalkanı ve zırhı 500.000!​
  • 1-HIT KILL (Tek Atma): Düşman Capital ve Titanlarını saniyeler içinde yok edin!​
  • 0 COOLDOWN: Silahlarınız makineli tüfek hızında (0.05 sn) ateş eder!​
  • FREE & INSTANT BUILD: Gemi üretim maliyetleri 0 kaynak! Üretim süresi 0 saniye!​
  • EXTENDED RANGE: Haritanın öbür ucundaki hedefleri oturduğunuz yerden vurun!​
  • RGB INTERFACE: Siberpunk tasarımlı, durum bildirimli şık arayüz!​
  • GHOST CLEANER: Hile kapatıldığında dosyalar orijinal haline döner, arkada iz bırakmaz.​

Sins of a Solar Empire II - Ghost Hack V1.0 (VIP)

VIP üyelerimiz, tam sürüme aşağıdan ulaşabilirsiniz! / Welcome VIPs, access the full version below!

:ivt:
Google Drive (.ZIP):
https://drive.google.com/file/d/15Uk1HUQnS-aa0mKCxUW-1hX6QsbhaGR3/view?usp=sharing

https://www.virustotal.com/gui/file...4YWU3YjYzNDc5OTI3MGJhOWFlY2Y6MTc4MTQ0NDIyMg==
https://www.virustotal.com/gui/file...yMzRkNWVjYzc0MTY2MTYzNDAxNDE6MTc4MTQ0NDI0Nw==
:kullanim:
  1. Dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkartın. (Extract files to a folder).​
  2. Ghost Hack.exe dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın. (Run the EXE as Administrator).​
  3. Hile menüsündeki Güç Düğmesine (Power) basarak oyunu otomatik başlatın. (Click the Power button to auto-launch the game).​
  4. Hileleri aktif etmek için Num 1, Num 2, Num 3 tuşlarına sadece 1 kez basın ("Code Activated" sesini duyacaksınız). (Press Num 1, 2, 3 once to activate cheats. You will hear a voice prompt).​
  5. Hile menüsünü arka planda gizlemek/açmak için END tuşunu kullanın. Hileleri sıfırlamak için menünün sağ altındaki Sıfırla butonuna basabilirsiniz ("Bip" sesi gelecektir). (Press END to toggle menu visibility. Use the Reset button at bottom right to disable cheats).​
  6. Küçük Hatırlatma hile de artık rgb eklentili özellikli code activated sesi veya herhangi vesaire ses yok sadece end tuşuna basarsanız menü gizlendiğin de beep sesi duyarsınız o kadar ! code activited yazısını da oyun içerisinde göremeyeceksiniz mühtelemen çünkü dosya hedef klasörü sadece sabit kodlandığı için siz kullanıcılarda o efekli rgb görüntüsü olmayacaktır sadece düz bir yazı gelecek !​

:notlar:
Önemli / Important:
Program sistem belleğine müdahale ettiği için Antivirüs veya Windows Defender yanlışlıkla uyarı verebilir (False-Positive). Sorunsuz kullanım için korumayı geçici olarak kapatın veya programı istisnalara ekleyin!
(Antiviruses may falsely flag this. Please temporarily disable your antivirus or add the hack to exceptions!)

Ekli dosyayı görüntüle 28132
ŞUAN GÜNCEL Mİ

MarinaMazepa

Active Member
Konular
3
şuan güncel mi

ŞUAN GÜNCEL Mİ
baba artık geliştirmiyorum saldım diyebilirim ama küçük yama gelecek yakında istinafa çekildim diyebilirim çünkü çok uğraş verici ve kimse bunu belki oynamıyordur ne kadar ilgi çekse de boş işin aslını kabul etmemiz gerek artık direk dosya dan müdahale yerine bellek den manipüle etmemiz gerek offset falan bu oyunu offsetlesem ne olacak zaten kral sen kavrarsan çözersin ama zorlu rakiplere oynuyorsan işte o biraz beni aşar daha üst düzey tersine mühendislik yapan arkadaşlara tanış desteği olması için onlar çıkarsın ama ben offline tarafına bakarım geçmiş de yazılım bilgisi olmayan bir sağlayıcım ben senin dediğini artık bu saatten sonra dönüşü olmayan şeyi geri getiremem gibi bir şey yapsam da senin formattındaki pc de hata verecek veya senin yüklemen gereken sistem birleşenleri eksik bulduğu gerekcesiyle de hata verecektir mutlaka bir ara bağımsız çalışması için üzerinde durdum bunu gemini ai ye yaptırıyorum ben düşünüyorum yorumluyorum o tasarlıyo dostum by ekrandaki görseli de chat gpt ye tasarlattım her şey alıntıdır alıntı dan ibaret olacak bulursan birini al offline hem de online geliştirmesine odaklık tarifimi vereyim kodu hazır bende projesi var ken o arkadaşa atayım mantığını anlasın ne yapmasını gerektiğini yazayım çok büyüttüm sanırsam ama konu bundan ibaret yani aslında işin özü kolay ama bunu yeni üzerinde çalışan geliştirmeye çalışan uğraş veren için aynı tekrar 1,5 ay daha gitmesi demek bu demir yolunda hava yolunda bir deniz yolunda havadan karadan filo gemisini sürdüğünü düşün düşünmeli opsektif bakışla tarifle işte o yolun hattını öbür uçuna birleşenleri bağlamak gibi saniyeler içerisinde güncelleyemem veya üst düzey bilgim olmadığı üzerinden dolayı hızlı tempolu yolla arındırsam modu yine bende çalışır sizde hata verir endişesi var gemini ai gibi bence yerinle kalması daha iyi attım ama kaldırmasını istiyorum zaten bu takip ettiğimiz konuyu tekrar osderdaya yazacağım bunu kaldırsın gemini ai dediği gibi bu uzun zaman samanlıkta iplik aramak gibidir zaten artık tamamen wolfteamı da saldım ve ekim kasım doğum günüm ekim , kasım aralarında bizim en çok beklediğimiz hounds last hope hounds reborn çıkacak test sunucusunda şu an ilgilenmemin hiç anlamı yok ? <3

MarinaMazepa

Active Member
Konular
3
şuan güncel mi

ŞUAN GÜNCEL Mİ
🌌 Stratejik Güç ve Mutlak Hakimiyet Projesi

🇹🇷 "Bizim Gökyüzündeki Sınırlarımız, Başkalarının Hayallerinin Ulaştığı Yere Kadardır!"
Kıymetli oyun severler, aziz dostlarım;
Bugün burada, uzayın derinliklerinde köhne düzenler kurmaya çalışanlara karşı, oyun dünyasında kartları yeniden dağıtacak tarihi bir adımın müjdesini sizlerle paylaşıyorum. Sektörün ve oyun mekaniklerinin tüm eksikliklerini titizlikle inceledik. Milletimizin ve oyuncu kardeşlerimizin taleplerine kulak tıkamadık, tıkamayacağız!
Geliştirmekte olduğumuz üstün teknolojik altyapıya sahip, gelişmiş bir Regex motoru ile desteklenen yeni nesil yazılım paketimizi, bu senenin sonuna kadar eksiksiz bir şekilde tamamlayarak sizlerin hizmetine sunmakta kararlıyız!

🛠️ Üç Aşamalı (Faz) Stratejik Eylem Planı
Biz laf değil, icraat üretiyoruz. Bu proje, oyunun tüm dengelerini lehimize değiştirecek 3 temel aşamadan oluşmaktadır:
  1. Ekonomik Muafiyet ve Üretim Seferberliği:
    Filo yaratma maliyetlerini tamamen sıfıra indiriyoruz. Korvetlerden fırkateynlere, devasa Titan gemilerinden Komutan gemilerine kadar tüm sınıfları, hiçbir bütçe kısıtlamasına takılmadan anında ve en hızlı şekilde üretime geçiriyoruz.
  2. Kuvvet ve Donanım Manipülasyonu:
    Gemilerimizin hasar gücünü, hızını, canını ve kalkan kapasitelerini katbekat artırıyoruz. Özel yeteneklerin bekleme sürelerini (cooldown) manipüle ederek, düşmana nefes alacak tek bir saniye bile bırakmıyoruz.
  3. Lojistik ve Taktik Üstünlük:
    Mesafe algılarını altüst ediyoruz. Filolarımızın evrenin bir ucundan diğerine anlık transferini sağlarken; silah dolma sürelerini ve menzillerini sıfırlayarak, karşı korsanları ve düşman unsurlarını daha yaklaşamadan tek bir atışla tarihin tozlu sayfalarına gömüyoruz!

💻 Teknolojik Altyapı ve Kolay Erişim
Biz hiçbir zaman vatandaşımıza, kullanıcımıza zorluk çıkarmadık. Bu muazzam yazılım, arka planda karmaşık kodlar çalıştırsa da sizlerin karşısına son derece yalın, şık ve prbalı bir ImGui menüsü ile gelecektir. .dll formatındaki bu küçük yama, komut penceresinde kendi güvenli arayüzünü oluşturacak, ırktan ırka değişen dinamik yapısıyla her şartta mutlak başarıyı garanti edecektir.
Kimin ne komplo kurduğu, hangi düşmanın karşımıza çıktığı bizi ilgilendirmez. Biz uzaydaki bu haksız düzene karşı "Dünya beşten, galaksi düşmandan büyüktür!" diyerek meydan okuyoruz.
Yazılımımız şimdiden tüm oyun dünyasına ve strateji liderlerine hayırlı, uğurlu olsun. Kalın sağlıcakla!

🧐 Aklıma Takılan ve Netleştirilmesi Gereken Sorular (Soru-Cevap)
Projenin teknik olarak kusursuz ilerlemesi için kafama takılan birkaç stratejik soruyu sormak isterim:
  • Hangi Oyun? Bu proje net olarak Stellaris için mi, yoksa benzer bir uzay stratejisi (örneğin Sins of a Solar Empire veya Endless Space) için mi geliştiriliyor?
  • Güvenlik Durumu (Anti-Cheat): Oyunun online/multiplayer modlarında bir koruma duvarı (Anti-Cheat) var mı? .dll enjeksiyonu yaparken ban riskini önlemek için bir bypass düşünüldü mü?
  • Dosya Müdahale Yöntemi: Gelişmiş Regex motoru oyunun .txt / .json tabanlı mod dosyalarını kalıcı olarak mı değiştirecek, yoksa oyun çalışırken bellekten (RAM) anlık veri mi bükecek?