Gelecek hakkında.

Tolgahan

Super Member
Konular
5
Selamın Aleyküm, Bugünkü konumda Gelecek Adına Ülke hakkında Fikirlerinizi yorumlarda görmek istiyorum Dolar kuru sürekli Yükseliyor Etherium Yükseldiği zaman ne bir ekran kartı, Bilgisayar parçası alabiliyoruz Örneğin

Asus GT1030 PH-GT1030-O2G 2GB 64Bit GDDR5 Ekran Kartı​

10164474970162.jpg
Bu Ekran Kartı şuan 2600 Türk Lirası Yaklaşık 2 Sene önce bu ekran kartı 800 Liraydı %300 Zamlanmış Başka bir örnekte göstereceğim Benzin Fiyatlarıda zamlandı Arkadaşlarla Piyasa online diyoruz mazot almaya gidiyoruz hepimizden 50 Lira çıktığında eskiden yarılıyorduk şimdi Üç Diş Benzin doluyor...

BURSA GÜNCEL BENZİN - MAZOT FİYATLARI
ŞAN,.PNG

Sizlerinde Yorumlarını teker teker okuyup cevaplayacağım düşüncelerinizi Merak ediyorum...

Ekli dosyalar

• kanser.PNG
    kanser.PNG
    113.1 KB · Görüntüleme: 13

Audens_

Confirmed Memb.
Şuan ülke durumu söylediğin gibi çook kötü,farklı ülkelerde daha ucuza bulabilirsin her şeyi eğer ülkenin ekonomisi biraz daha kötüleşirse artık tek çare bir yolunu bulup yurt dışında yaşamak

Tolgahan

Super Member
Konular
5
Şuan ülke durumu söylediğin gibi çook kötü,farklı ülkelerde daha ucuza bulabilirsin her şeyi eğer ülkenin ekonomisi biraz daha kötüleşirse artık tek çare bir yolunu bulup yurt dışında yaşamak
Yurt dışında da bir umut görmüyorum be kanka ben dil konuşamam zor yani hayata 0 - 1 gelmek.

Audens_

Confirmed Memb.
Yurt dışında da bir umut görmüyorum be kanka ben dil konuşamam zor yani hayata 0 - 1 gelmek.
Seçimleri bekleyeceğiz gerçi farklı biri gelse 2-3 yıl ülkeyi idare edecek sonra ülke yeniden eski haline dönecek gibi.Yurt dışındada umut görmüyormuşsun tek çare gidişata bakmak be kanka

harunakcay21

Super Member
Konular
5
Ülkedeki para konusunda çok zorluk çekiyoruz tüm millet ilerde ne olacak çok merak ediyorum