Herhangi bir oyun oyun ne olursa olsun takılmalar fps drop

Bulutt

Confirmed Memb.
Konular
5
Oncelıkle selam pc ozelliklerinden bahsedeyim 3060TI 3fanli ekran karti var kasada sivi sogutma olsun 10nesil i5 olsun yani kisacasi sistemim iyi ve isinma yasanmiyor ben windows 11 den kaynaklandigini dusunuyorum takilmalarin yani oyun icinde fps 300 400ken bi anda takiliyor yarim saniye olsun bir saniye olsun takiliyor ve beni deli ediyor bunun bir cozumu varmidir yoksa bilgisayari geri win10a mi gecis yapayim ama ilk siralar yoktu boyle bir durum yaklasik 4 5 aydir win11 kullaiyorum son bir aydir boyle durumlar olmaya basladi

night149

Ultra Member
Konular
1
aga win11 daha yeni olduğu için büyük ihtimal win11 den kaynaklanıyor olabilir.Zamanla gelecek güncellemelerle windows 11in sorunları çözülür ama bekleyemem dersen windows 10 a dönebilirsin.

tmxxq

Confirmed Memb.
Konular
1
fps droplar genellikle senin harddisk zayıflığı ram yetmezliği yada ısınma problemi yüzünden olur belli ki ekran kartında iyi eğer saydıklarımda bir problem yoksa büyük ihtimalle içsel olarak problem vardır yada win11 dede problem ola bilir ben win11 kullanmanı tafsiye etmem açıkcası

00resul00

Confirmed Memb.
fps droplar genellikle senin harddisk zayıflığı ram yetmezliği yada ısınma problemi yüzünden olur belli ki ekran kartında iyi eğer saydıklarımda bir problem yoksa büyük ihtimalle içsel olarak problem vardır yada win11 dede problem ola bilir ben win11 kullanmanı tafsiye etmem açıkcası
kaynaklanıyor olabilir.Zamanla gelecek güncellemelerle windows 11in sorunları çözülür ama bekleyemem dersen windows 10 a dönebilirsin.