İçini dökmek isteyen buraya

Serkoyanko

Super Member
Konular
11
Abilerim kardeşlerim... Yaşım 20 ve 4 senelik ilişkim vardı. Bilmiyorum bu kadar küçük yaşta uzun süreli bi ilişki doğrumudur? Ben yaşım ilerledikçe aşkım canım cicimli kelimeleri kullanmaktan hep çekindim biraz vıcık buldum. Ama sadece yüzünü 5 dakka görebilmek için gidiş geliş dahil 6-7 km yürüdüğüm oldu. Eline diken batsa gözüm doldu. Gözüm ondan başkasını görmez oldu. Kendisi üni okuyo parası yetmediği için çalışıyo diye burda elime 2 kuruş geçse ona vermek istedim. Duygu patlaması yaşadığım anlarda gözümün içi sulanarak seni seviyorum diyebildim sadece. Ailemden gizli doğum gününü beraber geçirmek için 3 5 kuruş biriktire biriktire şehir dışına yanına gittim. Bunlar belki önemsiz şeyler veya olması gereken şeylerdir ama ben sevgi dolu kelimeler kullanmıyorum diye gerçekten sadece bundan dolayı sevgisi sorgulanan taraf oldum. Tüm hayatımı ona paylaştım ve dedimki "bunları kimseye anlatamam sen tek ve özelsin beni bir gün terkedersen en çokta bu koyar." Oda dediki ben hayatta ayrılmayı düşünmem ve bu lafın üstünden 2 gün sonra ayrıldı. Benmi gerizekalıyım. Çocuksu duygularmı anlayamadım. Arkadaşlarıma iç döksem çoğu dal t*şk muhabbeti içinde buraya iç dökim dedim

CL43X

Ultra Member
Konular
26
aga bana da benzeri oluyor kız benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyorum ama o kadar ciddiye almıyorum benzeri olmasın diye arkadaşlarını bahane ederek arkadaş kalalım falan diyor böyle çok umursamazsan üzemezler seni ve çok bağlanma o darbeyi yediğinde asla toparlayamazsın

serkan11s

Super Member
Konular
10
Bende sınıfta kalcam diye korkuyom reis ya napcağımı bilmiyom

emir11

Super Member
aga bana da benzeri oluyor kız benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyorum ama o kadar ciddiye almıyorum benzeri olmasın diye arkadaşlarını bahane ederek arkadaş kalalım falan diyor böyle çok umursamazsan üzemezler seni ve çok bağlanma o darbeyi yediğinde asla toparlayamazsın
çok yalnızım be kanka yardım edin

Serkoyanko

Super Member
Konular
11
Bende sınıfta kalcam diye korkuyom reis ya napcağımı bilmiyom
Strese girip etme daha kötü olursun hobiler edin spora basla veya futbol basketbol oyna kafanı dagilt stresini at kendini yiyip bitirerek strese sokarak daha fazla kötülük etme kendine