Serkoyanko
Super Member
- Konular
- 11
Abilerim kardeşlerim... Yaşım 20 ve 4 senelik ilişkim vardı. Bilmiyorum bu kadar küçük yaşta uzun süreli bi ilişki doğrumudur? Ben yaşım ilerledikçe aşkım canım cicimli kelimeleri kullanmaktan hep çekindim biraz vıcık buldum. Ama sadece yüzünü 5 dakka görebilmek için gidiş geliş dahil 6-7 km yürüdüğüm oldu. Eline diken batsa gözüm doldu. Gözüm ondan başkasını görmez oldu. Kendisi üni okuyo parası yetmediği için çalışıyo diye burda elime 2 kuruş geçse ona vermek istedim. Duygu patlaması yaşadığım anlarda gözümün içi sulanarak seni seviyorum diyebildim sadece. Ailemden gizli doğum gününü beraber geçirmek için 3 5 kuruş biriktire biriktire şehir dışına yanına gittim. Bunlar belki önemsiz şeyler veya olması gereken şeylerdir ama ben sevgi dolu kelimeler kullanmıyorum diye gerçekten sadece bundan dolayı sevgisi sorgulanan taraf oldum. Tüm hayatımı ona paylaştım ve dedimki "bunları kimseye anlatamam sen tek ve özelsin beni bir gün terkedersen en çokta bu koyar." Oda dediki ben hayatta ayrılmayı düşünmem ve bu lafın üstünden 2 gün sonra ayrıldı. Benmi gerizekalıyım. Çocuksu duygularmı anlayamadım. Arkadaşlarıma iç döksem çoğu dal t*şk muhabbeti içinde buraya iç dökim dedim