İçini dökmek isteyen buraya

BurayaKadar

Super Member
Konular
14
bende bi kızı sevdim 3 yıl sadece sevdim aynı okuldayız aynı sınıftayız ve arkamda oturuyor beni bu süreçte tam 4 kez reddetti. vazgeçmeye çalışsam daha çok bağlanıyorum, ondan soğumaya çalışsam ona daha çok yakın olmak istiyorum. bana bir gün iyi davranıyor, sonraki gün sanki ilk defa görüşüyormuş gibi oluyor nedenini anlamıyorum. yani sevdiği biriside yok, yani bana böyle söyledi bana neden bunları yapıyor anlamış değilim. geceleri ağlamamı bi Allah bilir bir de ben bilirim. bana bu kadar şey yaptı ama o mutlu olsun diye de elimden gelen herşeyi yaparım. sizlerede sorayım bunları yapmasının sebebi ne sizce?

Zorhamle100

Confirmed Memb.
aga bana da benzeri oluyor kız benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyorum ama o kadar ciddiye almıyorum benzeri olmasın diye arkadaşlarını bahane ederek arkadaş kalalım falan diyor böyle çok umursamazsan üzemezler seni ve çok bağlanma o darbeyi yediğinde asla toparlayamazsın
zaten morelemın bozıke

somedrug

Active Member
Konular
2
Babm eskiden torbacılık yapıyodu zaamında ev araba kaybetmiş kumarda şuanda 62bin tl borç var çirkinim para durumu yok çok kötü durumdayım intihar etmeyi düşünüyorum

Hacker2241

Super Member
Ekonomi berbat ev kira market uçmuş ek iş yapıyorum gece 1 de geliyorum çocuklarımın yüzüne hasret kaldım daha neler neler be kaptan

cemilkorucu

Confirmed Memb.
Konular
1
kızlardan yana şansım dönmüyor fazla yani diyorum tam bu kız bana göre yok olmuyo ikinci gün yazmıyor daha dün birini aradım beni tanımadı kimsiniz beyfendi dedi ahh yıkıldım orda 4 ay konuştum nası unutrsun beni ve sonra başka kıza geçtim ee napacaktım başka

sari3358

Ultra Member
geçim sıkıntısı var ama napalım çok şükür yinede

sikus

Active Member
ben bir gerizekaliyim ve bunu sizlerle paylastigim icin gurur duyuyom tsk :)