KLAVYEDE BIR TUSUNA BASINCA KLAVYE KAFAYI YIYOR

Linterna

Super Member
Konular
24
Klavyede bir tuşuna basinca tam ekran oluyor kendi kendine 2 ve 3 tuşuna da basılıyor " tusuna da basılıyor sadece bir tuşuna basınca oluyor çözümü nedir ???

Linterna

Super Member
Konular
24
Ne oldu bilmiyorum ama daha öncede olmustu hayvan gibi tuşlara spamladım düzeldi, kalvye kısayolu olarka biliyorsanız söylerseniz sevinirim ayrıca klavyemin sağ üstünde yanan ısıklar var orda w yanıyorken olmustu suan kapalı olmuyor onu ac kapa nasıl yaparım biliyor musunuz?

wioza1sss

Confirmed Memb.
Konular
5
Ne oldu bilmiyorum ama daha öncede olmustu hayvan gibi tuşlara spamladım düzeldi, kalvye kısayolu olarka biliyorsanız söylerseniz sevinirim ayrıca klavyemin sağ üstünde yanan ısıklar var orda w yanıyorken olmustu suan kapalı olmuyor onu ac kapa nasıl yaparım biliyor musunuz?
klavyenin markası ne? klavye ile ilgili videolar varsa ordan bakabilirsin yada içindeki elektronik bir kısım var o bozulmuş olabilir

AHMETBABA579

Member
muhtemelen sıvı bişey dökülmüştür.sağ taraftan sökmeye başla tuşları. hepsini sökmeden önce yerleri için fotoğrafını çek