ambrose
Active Member
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar yakın dönemde üniveresite sınavına girdim şu an güzel bir şehirde güzel bir üni okuyorum fakat artık hiçbir şey beni motive etmiyor. Özellikle üniversite sınavı bu dönemde karaciğerim grade 2 yağlandı ve 6 cm şişti. Belki de hayatta en çok sevdiğim abur cubur fast food olayını 8 aydır yemiyorum ve 30 kilo verdim. Oysaki sınav gibi zorlu dönemde beni tek motive eden abur cubur ve fast food idi. Şimdi onları da yemeyişim beni çok depresif yapıyor. Spor yapmaya çalışıyorum hani en azından endorfin salgılansa bile mutlu olacağım ama sadece acı çekiyorum sporda. Arkadaşlar, tiyatro, sinema gibi şeyler önermeyin hepsini denedim. Ya da gelecekte mesleğin olur çok para kazanırsın gibi saçma motivasyonlarla da gelmeyin bunlarda yardım etmiyor. Sadece geçmişi özlüyorum geçmişte yaşıyorum. İçimde sadece küçük bir umut var ama sanki o da günden güne tükenecek gibi. Arkadaşlar sadece ben böyle değilim tanıdığım konuştuğum çoğu akranlarım böyle. Sadece onlar bunları geçiştiriyorlar. Yüzlerine sahte bir maske takıp hayatlarına devam ediyorlar. Kanayan bu yarayı geçiçi bir pansuman yapıyorlar. Sizde durumlar nedir?