RC Valorant Hilesi Çıkartacak mı?

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
Hilemiz hazır arkadaşlar ban testi yapmaktayız. UD olduğunu doğrulayıp realui’ye ekleyeceğiz. Sizlerin güvenliği bizlerin önceliğidir.
her şey için teşekkürler, üye sınırı olacak mı peki hemen detected olmaması için?

Keyz1N

Active Member
Böyle bir hile zaten gelecek kurucu bile test aşamasında diyor ama her önüne gelen kullanamaz tahminim 500 yorum üstü yapanlara sadece olur ya da 700-900 yorum yapanlara, çünkü hile UD olacakmış belli ki bir çok üye 20-30 yorumda bile kullanırsa hile 1 güne fix yer

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
Böyle bir hile zaten gelecek kurucu bile test aşamasında diyor ama her önüne gelen kullanamaz tahminim 500 yorum üstü yapanlara sadece olur ya da 700-900 yorum yapanlara, çünkü hile UD olacakmış belli ki bir çok üye 20-30 yorumda bile kullanırsa hile 1 güne fix yer
150+ veya 300+ üstü idi, bir önceki dönemde

ishakwinson

ishakwinson#0034
Ultra Member
Konular
24
piyasada baya bir hile mevcut, RC eskisi gibi sınır eklerse kolay fixlenmez diye umuyorum ki piyasaya da sağlam giriş yapar RC hiç şüphem yok dört gözle bekliyorum

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
piyasada baya bir hile mevcut, RC eskisi gibi sınır eklerse kolay fixlenmez diye umuyorum ki piyasaya da sağlam giriş yapar RC hiç şüphem yok dört gözle bekliyorum
Piyasada olanların çoğu riskli, güvenilir olarak benim için bir RC var başka yer tanımam