realuı hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

syberkfn

Confirmed Memb.
Konular
2
öncelikle s.a;
Realui hile loadırının içine virüs var büyük ihtimalle bu konu yüzünden ban yersemde sorun değil neyse virüs dediğim şey instagram ele geçirip farklı hesapları takip etdirmek , 60 kişiyi takip etdiğim iki hesabımda bi anda 400-500 kişiyi takip etmeye başladı bu sizden kaynaklı olma ihtimali nedir ?

|NOT| --------------------------|
| Burayı suçlamıyorum ! |
|----------------------------------|

İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM :)

Çözüm
%0 Neden böyle bir şey yapalım? mantıklı düşünün, buraya iftira atmayın. Kullandığınız yazılımları dikkat edin. Telefonunuz da ki uygulamalara dikkat edin.

Mustafa Asan

Active Member
Kardeş 2 reklam dediğini 200k kişi tıklayınca 400k tıklama bunu her gün yapsan yeter tabi ama az yine de o kadar emek verip az gelir kazanıyorlar.Siz bilgisayar cahilleri de yaptığınız hatalı işlemlerle virüs yedirip RealUI yaptı diyerek karalıyorsunuz."Cahillik mutluluktur" diye boşa dememişler.Cahil olunca yaptığın işlemlerin nelere sebep olduğunu anlayamıyorsun ama tabi RealUI'ye suç atabilme kolaylığı var ya.Kendi hatanızı cahilliğinizden dolayı göremediğiniz/anlayamadığınız için başkasını suçlayararak kendinizi rahatlatıp mutlu oluyorsunuz.İşte bu yüzden cahillik mutluluktur :) Tebrik ediyorum.
Devam edin!
Sen git önce bilgisayarını bi tara da hangi virüsler var bak bakayım
RealUI sırf bilgisayarı yavaşlattığı için bile indirilmez sen önce virüsü bulmayı öğren

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
Sen git önce bilgisayarını bi tara da hangi virüsler var bak bakayım
RealUI sırf bilgisayarı yavaşlattığı için bile indirilmez sen önce virüsü bulmayı öğren
Yavaşlatmak?Benim PC en b*ktan sistemlerden biri idi.Win 11 desteklemiyordu cr4ck/bypasslı kullanıyordum.Hatta Pubg Mobile Emlator kullanıyordum 4gb ramle RealUI kullanıyordum yemin ederim ki 8Gb Ram, güzel bir sistemle eşit seviyede hız/performans alıyordum.Bak hala cahillik nedeniyle kullandığın/gerçekleştirdiğin işlemlerin nelere sebebiyet verdiğini anlayamamışsın.Madem bu kadar bilgilisin RealUI'nin PC'yi yavaşlattığını anlayacak kadar indirip kullanmışsın bu bilgili halin RealUI'yi çalıştırmadan önce virüs olup olmadığını anlamaya yetmedi mi?

Mustafa Asan

Active Member
KO
Yavaşlatmak?Benim PC en b*ktan sistemlerden biri idi.Win 11 desteklemiyordu kırek/bypasslı kullanıyordum.Hatta Pubg Mobile Emlator kullanıyordum 4gb ramle RealUI kullanıyordum yemin ederim ki 8Gb Ram, güzel bir sistemle eşit seviyede hız/performans alıyordum.Bak hala cahillik nedeniyle kullandığın/gerçekleştirdiğin işlemlerin nelere sebebiyet verdiğini anlayamamışsın.Madem bu kadar bilgilisin RealUI'nin PC'yi yavaşlattığını anlayacak kadar indirip kullanmışsın bu bilgili halin RealUI'yi çalıştırmadan önce virüs olup olmadığını anlamaya yetmedi mi?

koyduğunuz vi̇rüs yavaşlatiyor cahi̇l cahi̇l konuşan sensi̇n bi̇de her pc ayni degi̇l seni̇n i̇şlemci̇n daha i̇yi̇ olur kafa tutarsin bi̇li̇yorum da konuşuyorum bu vi̇rüsler yüzünden 2 defa bütün bi̇lgi̇leri̇ kaybetti̇m. forumda bi̇ri̇ni̇n fps si̇ni̇ realui yükleyi̇nce 150 fps düşmüş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
KO

KOYDUĞUNUZ VİRÜS YAVAŞLATIYOR CAHİL CAHİL KONUŞAN SENSİN BİDE HER PC AYNI DEGİL
SENİN İŞLEMCİN DAHA İYİ OLUR KAFA TUTARSIN BİLİYORUM DA KONUŞUYORUM BU VİRÜSLER YÜZÜNDEN 2 DEFA BÜTÜN BİLGİLERİ KAYBETTİM.
FORUMDA BİRİNİN FPS SİNİ REALUI YÜKLEYİNCE 150 FPS DÜŞMÜŞ.
1:Ben RealityCheats yetkilisi değilim sadece bir üyeyim.
2:Her PC aynı değil diyorsun işte, senin PC fazlasıyla kötü bu yüzden yavaş hala RealUI den bahsediyorsun.Benim PCde şu ana kadar hiçbir sorun yok ayrıca 200bin üyede sadece sende olmasının kullandığın başka bir yazılımdan kaynaklı olduğunu anlaman gerekiyordu.Kanıt sun ki sana hak vereyim.Cevap bekliyorum :)

Mustafa Asan

Active Member
1:Ben RealityCheats yetkilisi değilim sadece bir üyeyim.
2:Her PC aynı değil diyorsun işte, senin PC fazlasıyla kötü bu yüzden yavaş hala RealUI den bahsediyorsun.Benim PCde şu ana kadar hiçbir sorun yok ayrıca 200bin üyede sadece sende olmasının kullandığın başka bir yazılımdan kaynaklı olduğunu anlaman gerekiyordu.Kanıt sun ki sana hak vereyim.Cevap bekliyorum :)
Neyin kanıtını sunayım forumda kaç kişi yazmış trojan var diye.
Artık virüsler bilgisayarı internetle açtığın zaman kendini gizliyor veya internet bağlı değilken bağlayınca anca güvenli modda açarsan bulabiliyorsun virüsleri
Senin bilgisayara virüs 1 kere girdiyse zaten savunmasızsın demektir çünkü bilgisayarında kontrol edemediğin göremediğin bi yazılım var artık indirdiğin herşeyden virüs bulaşabilir ve sinsice ilerler haberin olsun.

Mustafa Asan

Active Member
arkadaşlar bi̇de şu var ** ve ** si̇tesi̇ne gi̇rmeye çalişinca kalici olarak kapatilmiştir yazip reali̇tycheats ana sayfaya yönlendi̇ri̇yor telefondan deneyi̇nce i̇ki̇si̇ne de gi̇ri̇yor. chromeda sağ üst köşedeki̇ üç noktaya tiklayip masaüstü si̇tesi̇ di̇yi̇nce de bi̇lgi̇si̇yar gi̇bi̇ gi̇ri̇yor telefonda. bunun sebebi̇ nedi̇r neden reali̇ti̇y cheats si̇tesi̇ne yönlendi̇ri̇li̇yorum? reali̇ti̇y cheats si̇z normal deği̇lsi̇ni̇z.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...