Steam Bağlı Oyunlar

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
Daha öncesinde steam arkadaşım vardı (yabancı) bana bir link gönderdikten sonra hesabımda olan çoğu oyunu artık oynayamıyorum herşeyim gitti mail hesabı var fakat geri alamıyorum bunu nasıl geri alabilirim bilen var mı ?

THE END.gif

Haninerdeler

Confirmed Memb.
Konular
5
Steam desteğe durumu açıklicaksın bende aynı durumu yaşadım script ile aliolar hesabını oyunlarini

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Eğer steamden arkadaş bulmak istiyorsanız uğraşmayın. Yüz yüze samimi olduğunuz arkadaşınızla steam gibi platformlarla iletişim halinde olun. En temizi bu. Ya da istemiyorsanız asla ama asla kimseye güvenmeyin. Sonuçta anonim olarak tanışıyorsun. Yıllar önce korkup düşündüğüm şey senin başına gelmiş, geçmiş olsun. Umarım oyunlarını geri alabilirsin.

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
Eğer steamden arkadaş bulmak istiyorsanız uğraşmayın. Yüz yüze samimi olduğunuz arkadaşınızla steam gibi platformlarla iletişim halinde olun. En temizi bu. Ya da istemiyorsanız asla ama asla kimseye güvenmeyin. Sonuçta anonim olarak tanışıyorsun. Yıllar önce korkup düşündüğüm şey senin başına gelmiş, geçmiş olsun. Umarım oyunlarını geri alabilirsin.
umarım ticket gönderdim sonucu bekliyorum eğer ki farklı bir yöneti varsa gören arkadaşlar biliyorsanız söyler misiniz ?