Üniversite okumalı mıyım?

hazarali0202

Super Member
Bir bilgi vereyim en cok droopshipping veya anma dene derim dolar bazli ücret alirsin

ademxc1

Super Member
Konular
2
üniversite oku başka Ama güzel bir bölüm seç iş bulacağım bir bölüm

Remexus

Super Member
Konular
34
Dostum şuan okuyor musun bilmiyorum ama oku bence çünkü eğer okursan hem güzel bir iş sahibi olursun ve üniversite okuyup avantaj bile sağlayabilirsin Örnek: Yurtdışına falan gidip hayatını orada yaşayabilirsin. Ama Türkiye de okumayıp sevmiyorsan hayatın bitti çünkü gireceğin İş ev masraflarını bile karşılamayacak Dönerci, tamirci, Restoran işlerine vs girersen yarın bugün evlenirsen ev geçindirmek zor olur umarım görürsün de fikrin değişir hocam ama oku mutlaka geleceğin için.

dnz223145

Confirmed Memb.
Konular
3
sakın bırakma dönercide çalışmak istemiyosan

tunahandmn3z

Super Member
Konular
3
paran varsa kesinlikle gitmelisin ortamı iyi oluyomuş abimden biliyorum

Cyrax09

Confirmed Memb.
Konular
7
amacına bağlı kanka eğer gerçekten iyi bir hayat ve rahat etmek istiyorsan ama gerçekten isteyip kararlıysan sağlam ilk 10 üni hedeflersen okuyabilirsin ama onun dışında gireceğin yerler ortalama maaşlar verir. torpille biryere gelen memurlarla aynı maaşı alırsın.

karadam521

Confirmed Memb.
Konular
3
Üniversiteye gitmek kişisel hedeflerinize, ilgi alanlarınıza ve kariyer hedeflerinize bağlı olarak değişebilir. İşinizi düşünmeden önce aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir:

1. Kariyer Hedefleri: Hangi kariyer yolu veya mesleği takip etmek istediğinizi belirlemek önemlidir. Bazı mesleklerde üniversite eğitimi gerekebilirken, bazılarında tecrübe ve pratik beceriler daha ağırlıklı olabilir.
  2. Alan Araştırması: İlgi duyduğunuz veya yetenekli olduğunuz alanları belirlemek, hangi üniversite programının size en uygun olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.
  3. İş İlanları ve Gereksinimler: Hedeflediğiniz iş pozisyonları genellikle hangi tür eğitim veya deneyim gerektirdiğine dair fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir.
  4. Mali Durum: Üniversite eğitimi maliyetli olabilir. Eğitim ücretleri, yaşam giderleri ve diğer harcamaları hesaba katarak mali durumunuzu gözden geçirmeniz önemlidir.
  5. Öğrenme Tarzınız: Üniversite eğitimi, yapılandırılmış bir öğrenme deneyimi sunar. Ancak bazı insanlar özgün bir şekilde öğrenmeyi tercih edebilir ve üniversite dışında da kendilerini geliştirebilirler.
  6. Bağlantılar ve Ağ: Üniversite, akademik ve profesyonel bağlantılar kurmanızı sağlar. Bu bağlantılar, gelecekteki iş fırsatları için önemli olabilir.
Sonuç olarak, üniversite eğitimi birçok kişi için önemli bir aşamadır, ancak herkes için gerekli veya en iyi seçenek olmayabilir. Kendi hedeflerinizi ve koşullarınızı dikkate alarak bir karar vermek en doğrusudur. Eğitim yolunuzu belirlemeden önce iyi bir araştırma yapmak ve danışmanlık almak faydalı olabilir.