R RG EYUP Gizem savage Ultra Member Katılım 11 May 2022 Konular 23 Mesajlar 338 Tepkime puanı 34 Konum Gizem savage 2 Ocak 2025 #1 reklamı onaylıyorum oyundan çık diyor çıkıyorum pls wait diyor o sırada mavi ekran veriyor çözüm nedir
reklamı onaylıyorum oyundan çık diyor çıkıyorum pls wait diyor o sırada mavi ekran veriyor çözüm nedir
S senat1111 Active Member Katılım 8 Şub 2023 Konular 2 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 2 Ocak 2025 #2 reklam onayı nasıl yaptın bende reklam cıkmıyor Oyla 0 Downvote
nashfw howard roark laughed Legend Member Katılım 7 May 2023 Konular 51 Mesajlar 1,169 Çözümler 7 Tepkime puanı 487 Konum Türkiye 2 Ocak 2025 #3 Bu ayarın kapalı olması gerekmekte kapatıp, bilgisayarı yeniden başlatın eğer işe yaramazsa biostan SVM ve SMT ayarlarını kapatıp tekrar deneyin. Oyla 0 Downvote
Bu ayarın kapalı olması gerekmekte kapatıp, bilgisayarı yeniden başlatın eğer işe yaramazsa biostan SVM ve SMT ayarlarını kapatıp tekrar deneyin.
S sarandi21 Ultra Member Katılım 5 May 2023 Konular 2 Mesajlar 309 Tepkime puanı 9 2 Ocak 2025 #4 Reklam sorunu çözüldümü ? Oyla 0 Downvote
Jihangir ⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ Premium Member Katılım 3 Kas 2024 Konular 17 Mesajlar 461 Çözümler 2 Tepkime puanı 50 Konum Adana, Seyhan Web sitesi www.youtube.com 2 Ocak 2025 #5 sarandi21' Alıntı: Reklam sorunu çözüldümü ? Genişletmek için tıkla ... Hayır halen devam etmekte, yetkililer uğraşıyordur Oyla 0 Downvote
sarandi21' Alıntı: Reklam sorunu çözüldümü ? Genişletmek için tıkla ... Hayır halen devam etmekte, yetkililer uğraşıyordur
S sabanambar Active Member Katılım 1 Şub 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 4 Ocak 2025 #6 RG EYUP' Alıntı: reklamı onaylıyorum oyundan çık diyor çıkıyorum pls wait diyor o sırada mavi ekran veriyor çözüm nedir Genişletmek için tıkla ... hileyi sil tekrar yükle dostum bir kere onu dene olmazsa sıkıntı başkadır Oyla 0 Downvote
RG EYUP' Alıntı: reklamı onaylıyorum oyundan çık diyor çıkıyorum pls wait diyor o sırada mavi ekran veriyor çözüm nedir Genişletmek için tıkla ... hileyi sil tekrar yükle dostum bir kere onu dene olmazsa sıkıntı başkadır