L Lxnard Super Member Katılım 15 Ara 2022 Konular 6 Mesajlar 163 Tepkime puanı 3 29 Mar 2023 #1 oyunda f7 basınca Valorant failed to get uptr ! hatası adlı bir hata alıyorum ve bir tuşa basınca yok oluyor win+ctrl+shift+b yaptım ama düzelmiyor
oyunda f7 basınca Valorant failed to get uptr ! hatası adlı bir hata alıyorum ve bir tuşa basınca yok oluyor win+ctrl+shift+b yaptım ama düzelmiyor
Çözüm jusqi 29 Mar 2023 Oyuna güncelleme geldiği için bu şekilde. Hile yakın zamanda tekrar güncellenip sizlerin kullanımına sunulacaktır. Sizden ricamız sabırla beklemeniz.
Oyuna güncelleme geldiği için bu şekilde. Hile yakın zamanda tekrar güncellenip sizlerin kullanımına sunulacaktır. Sizden ricamız sabırla beklemeniz.
jusqi Moderator Katılım 6 Ara 2022 Konular 5 Mesajlar 1,931 Çözümler 297 Tepkime puanı 2,556 29 Mar 2023 #2 Oyuna güncelleme geldiği için bu şekilde. Hile yakın zamanda tekrar güncellenip sizlerin kullanımına sunulacaktır. Sizden ricamız sabırla beklemeniz. Oyla 0 Downvote Çözüm
Oyuna güncelleme geldiği için bu şekilde. Hile yakın zamanda tekrar güncellenip sizlerin kullanımına sunulacaktır. Sizden ricamız sabırla beklemeniz.