Valorant Hile Ana Hesabıma Ban Atar mı?

Jokerapp32

Super Member
Konular
9
Arkadaşlar Selamlar, yaklaşık bir 8-9 ay önce bu siteye atılan bounty valorant hilesini arkadaşım (isim karışıklığı olmasın diye ondan melih diye bahsedeceğim) melih deneyimlemişti ve sonucunda girdiği tüm hesaplar kalıcı uzaklaştırma aldı, ardından farklı bir arkadaşım olan Denizinde (isim karışıklığı olmasın diye ondan Deniz diye bahsedeceğim) hesabı kalıcı uzaklaştırma almıştı kendisi oyuna büyük bir meblağ yatırmıştı ve hesabı kalıcı uzaklaştırma alınca şaşkındık Riot Games'e birden fazla ticket attık fakat hesabı geri alamadık. bu konuda iki şey sorrmak istiyorum forumda bulunan RealUI tabanlı hileyi bir yan hesabımda kullanmak istiyorum fakat ana hesabım ban yiyecek diye kullanamıyorum. önüne geçmemizin bir yolu var mı? veya Deniz'in hesabını geri alma yolumuz var mı?

sametpolat

Confirmed Memb.
Konular
7
Hileyle oynadıgın zamanlar da kendi hesabına girmemen lazım hileyi kapatsan bile main hesabına giriş yapma o hesabında ban yeme ihtimali var. hileyi kullan ban yerse yan hesabın, spoofer kur ondan sonra main hesabına gir. Ekstra olarak arkadaşın Denizin hesabını kurtarma ihtimalin de yok. İyi oyunlar :kalppp:

mustafafa

Confirmed Memb.
Konular
2
hangi hesabta oynarsan ona ban atar veya ip ban atar pc id si yenileyeceksin yada format atıcaksın anca öle girebilirsin yani ana hesapta oynamazsan atmaz