Valorant hile hata alıyorum Yardım

devilsanto

Super Member
Konular
3
Failed to hook, please restart your PC and try again or upgrade your Windows version.
Press any key to continue böyle hata alıyorum nasıl düzeltebilirim ?

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
"Windows özelliklerinde, Hyper-V sanallaştırma araçları kapalı olduğundan emin olmak için Görev Yöneticisi'nde Performans sekmesine gidin, İşlemci seçeneğini seçin ve eğer Hyper-V (Sanallaştırma) etkinse, BIOS'a girin ve sanallaştırma seçeneğini devre dışı bırakın."

Winver versiyonunuzu yazabilirmisiniz? Arama yerine winver yazıp enterlayın ve ss atın.
Lütfen cevap yaz...

devilsanto

Super Member
Konular
3
Winver versiyonunuzu yazabilirmisiniz? Arama yerine winver yazıp enterlayın ve ss atın.
pc w11 di w10 yaptım duzeldı bıda w11 gecersem benı .
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Sağolun Düzelttim w11 de oldugum ıcınmıs galıba w10 yaptım düzeldi w11 pişmanlık yapmayın bence

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
pc w11 di w10 yaptım duzeldı bıda w11 gecersem benı .
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Sağolun Düzelttim w11 de oldugum ıcınmıs galıba w10 yaptım düzeldi w11 pişmanlık yapmayın bence
W11 ile ilgili bir hata yok, yüksek ihtimal ile cihazınızı 22H2 sürümüne yükselttiniz ve bu yüzden hata verdi. 22H2 Sürümü, tam olarak yayımlanmadığı için bu hatayı alırsınız.
Windows versiyonuzu öğrenmek için;
Windows+R < Winver < Sürüm yerinde versiyon yazar.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
W11 ile ilgili bir hata yok, yüksek ihtimal ile cihazınızı 22H2 sürümüne yükselttiniz ve bu yüzden hata verdi. 22H2 Sürümü, tam olarak yayımlanmadığı için bu hatayı alırsınız.
Windows versiyonuzu öğrenmek için;
Windows+R < Winver < Sürüm yerinde versiyon yazar.
Kimse windows 11 le ilgili bir hata olduğunu söylemedi zaten. Çocuk iso sürümünü doğru indirdi ama anlamadı büyük ihtimal.

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
Kimse windows 11 le ilgili bir hata olduğunu söylemedi zaten. Çocuk iso sürümünü doğru indirdi ama anlamadı büyük ihtimal.
Dostum kör müsün?
IMG_20230220_015418.png
Kullanıcı, W11'de hata olduğunu söylemiş, hile kullanacak başka arkadaşlar belki de bu konuyu görüp boşu boşuna Versiyon değişiklik liğine gidecekler.

Ben ise arkadaş'a: W11'de hata olmadığını, sürüm'ün global olmadığını söyledim