Valorant Hile Spoofer varmı?

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
Valorant hileye bakiyim dedim bugün premiuma alınmış kendisi ve aylık ödemeli sisteme geçilmiş fiyat biraz fazla geldi bana ama asıl ekisk olan bu fiyatın içinde spoofer olmaması bu hilenin yanında spoofer gelirmi? gelirse ne zaman gelir? ve spoofer ayrı satılmasın bence çünkü fiyat zaten tuzlu piyasaya göre

LunxrTR22

Active Member
Valorant hileye bakiyim dedim bugün premiuma alınmış kendisi ve aylık ödemeli sisteme geçilmiş fiyat biraz fazla geldi bana ama asıl ekisk olan bu fiyatın içinde spoofer olmaması bu hilenin yanında spoofer gelirmi? gelirse ne zaman gelir? ve spoofer ayrı satılmasın bence çünkü fiyat zaten tuzlu piyasaya göre
foruma çok yüksek ihtimalle spoofer gelecektir biraz daha bekleyin hileler güvenli olduğu için gidip başka yerlere para vermek yerine burdan premium almak çok daha mantıklı.

xman313

Active Member
kk zaten oo paketi aldıktan sonra Rc olan paralı olan Herşeyi kulanabilrsin yakında spoofer eklerle umarım zaten spoofer Valorant hilenin içinde olmaz Hileler kısmına eklerle paketi satın alanlara çık olur sanıyorum Üstelik bazı Sizteler Valorant Hilesini 100 Dolar istiyor burası 50 Dolar yani Daha İyi bazı Sitelerde 50 Dolar hilelerin içinde Aimbot Yok ondan kalitesiz Burdan alman daha mantıklı
sana katılıyorum başka siteden almaktansa burdan almak daha mantıklı