A ARF1 Super Member Katılım 13 Ara 2022 Konular 11 Mesajlar 186 Tepkime puanı 5 16 Ara 2022 #1 ben oyundayken hile menüsü hiçbişey gözükmüyor ama pencereden baktığım zaman hile var gözüküyo yardım edin bilmeyip boş boş yazanlarıu raporlıyacam
ben oyundayken hile menüsü hiçbişey gözükmüyor ama pencereden baktığım zaman hile var gözüküyo yardım edin bilmeyip boş boş yazanlarıu raporlıyacam
Çözüm Noober 16 Ara 2022 Oyununuzu tam ekran pencereli veyahut pencereli moduna alın, tam ekran modundayken hile menüsü ve hile gözükmez
Oyununuzu tam ekran pencereli veyahut pencereli moduna alın, tam ekran modundayken hile menüsü ve hile gözükmez
Noober Ultra Member Katılım 15 Ocak 2021 Konular 6 Mesajlar 364 Çözümler 43 Tepkime puanı 321 Konum Ankara 16 Ara 2022 #2 Oyununuzu tam ekran pencereli veyahut pencereli moduna alın, tam ekran modundayken hile menüsü ve hile gözükmez Oyla 0 Downvote Çözüm
Oyununuzu tam ekran pencereli veyahut pencereli moduna alın, tam ekran modundayken hile menüsü ve hile gözükmez