Valorant super member hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

archeaux

Super Member
Konular
11
Merhaba,
hileyi bugün super member olunca açacağım. Yıllardır legit oynayıp hiçbir oyunda ban yememiş birisiyim. Hileyi indirdikten sonra yaşadığınız problemler oldu mu? (Örn; hyper-v sil ki mavi ekran yeme)
Olduysa burada çözümleri de yazarsanız hem ben hem de forumdaki tüm arkadaşlarımız faydalanmış olur.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Çözüm
Hile açılırken mavi ekran sorunu hyper-v ile alakalıdır. Hyper-v yi verdiğim linkten silip pc restart atarsanız sorununuz düzelecektir.
https://www.nakivo.com/blog/uninstalling-or-disabling-hyper-v-in-windows-10/

Hile çalışmama durumları olabiliyor bazen, bu sorun hileyle alakalıdır, güncellemeleri discord sunucumuz üzerinden kontrol edin.

Hile ban riski sadece rapor yemenize bağlıdır,
bu hileyle frankurt sunucusunda altın seviyesinden elmasa çıkan var

Hile açıp bir özellik açmazsanız bile sadece rapor yemenize bağlıdır, bu yüzden TR server da oynamanı tavsiye etmem gelen geçene rep atarlar.

İyi forumlar.

archeaux

Super Member
Konular
11
Knk ban riski yüksek riot games affı yok
Yani sadece hileyi açıp oyuna girsem ve hiçbir özellik açmasam yine de ban mı yerim diyosun yazılımdan dolayı? Şahit olduğun durumlar var mı? Forumda bu kadar kişi kullanıyor ban yemiyorum diyenler de var çok fazla

Osderda

>.....
Admin
Konular
49
Web sitesi
osderdadev.com
Hile açılırken mavi ekran sorunu hyper-v ile alakalıdır. Hyper-v yi verdiğim linkten silip pc restart atarsanız sorununuz düzelecektir.

Hile çalışmama durumları olabiliyor bazen, bu sorun hileyle alakalıdır, güncellemeleri discord sunucumuz üzerinden kontrol edin.

Hile açıp bir özellik açmazsanız bile sadece rapor yemenize bağlıdır, bu yüzden TR server da oynamanı tavsiye etmem gelen geçene rep atarlar.

İyi forumlar.

Çözüm

archeaux

Super Member
Konular
11

İyi forumlar.
Çok teşekkürler gerçekten tam aradığım cevapları vermişsiniz. Çok forum dolaştım ama hem hile paylaşıp hem bu kadar arkasında duran başka bir forum yok. Emeğinize sağlık

reaalytcodec

Super Member
Konular
1
Mavi ekrandan nasıl çıkıyorsunuz? Bilgisayar açma tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar açarak mı? Bir de yönetici arkadaş hyper v silerek önleme çözümünü yazmış denemenizi öneririm.
Valla hocam hile açılırken başlangıçta vermiyor mavi ekranı. hileyi kullanıyorum saatler sonra Mavi ekran verdiğinde 0 dan 100 sayım yapıp açılıyor pc kendi kendine :D.

archeaux

Super Member
Konular
11
Valla hocam hile açılırken başlangıçta vermiyor mavi ekranı. hileyi kullanıyorum saatler sonra Mavi ekran verdiğinde 0 dan 100 sayım yapıp açılıyor pc kendi kendine :D.
2 dk sonra oyuna geri dönüyorsunuz yani aşağı yukarı anladım hocam, 2-3 saat sürüyor mu mavi ekranın gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...