Valorant sürekli banlanma sorunu

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
iyi forumlar arkadaslar hangi hileyi kullanırsam kullanayım fark etmiyor hesap 2. mac bitiminde yada daha önce ben yiyor hilesizde girdim yine hile diye ban attılar hesabı kitliyorlar yani yeniyim pek anlamıyorum valodan sizce neden oluyor pc banı falanmı yemisim bunun cözümü varmı ?

Chermiee

Super Member
Konular
17
iyi forumlar arkadaslar hangi hileyi kullanırsam kullanayım fark etmiyor hesap 2. mac bitiminde yada daha önce ben yiyor hilesizde girdim yine hile diye ban attılar hesabı kitliyorlar yani yeniyim pek anlamıyorum valodan sizce neden oluyor pc banı falanmı yemisim bunun cözümü varmı ?
Hilesiz girdiğinde ban yeme ihtimalin yok pc banı yediğinde direkt oyuna giremiyorsun diye biliyorum

birbaskagezgin

Confirmed Memb.
Konular
6
Bende wolftü hilesi kullanmıştım, valorant'da hiç bişey yapmamış olmama rağmen yine de hesap ban yemişti nasıl oldu bilmiyorum biraz unlucky

jexin

Super Member
Konular
13
kanak hile detdir o yuzden ben bunu yapıyorum tavsiyem bu bilgisyarı sıfırkla ama dosyaları sakla o zaman düzeliyor

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6