Valorant sürekli banlanma sorunu

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
iyi forumlar arkadaslar hangi hileyi kullanırsam kullanayım fark etmiyor hesap 2. mac bitiminde yada daha önce ben yiyor hilesizde girdim yine hile diye ban attılar hesabı kitliyorlar yani yeniyim pek anlamıyorum valodan sizce neden oluyor pc banı falanmı yemisim bunun cözümü varmı ?

kuzeykadirde

İnanmak, başarmanın yarısıdır !
Super Member
Konular
18
iyi forumlar arkadaslar hangi hileyi kullanırsam kullanayım fark etmiyor hesap 2. mac bitiminde yada daha önce ben yiyor hilesizde girdim yine hile diye ban attılar hesabı kitliyorlar yani yeniyim pek anlamıyorum valodan sizce neden oluyor pc banı falanmı yemisim bunun cözümü varmı ?
başka hile yokki burdan paralı hariç

maykamca

Ultra Member
Konular
25
van 152 mi yedin hocam ben bu valo hayatımda 5 kere yedim en ağır tekifi ben attım

aaTyskes

Super Member
Konular
6
kanka banlanmışsın 3-4 ay boyunca hep 2.maç gibi atılacaksın tek kaldırma yoluda ya beklemek ya spoofer

mustafa15420

Ultra Member
Konular
2
hilesiz ken ban yiyorsan donanım bani yemişsin 1 ay sonra kalkıyor o main hesabınla kendi bilgisiyarında oynama

kalan2

Confirmed Memb.
Konular
19
hwid ban büyük ihtimal çok oyuna girme 1 ay dan fazla valoya giremezsin

Mami3162

Super Member
Konular
3
Hwid banı yemişsin spoofer gelir yakın zamanlar da beklemeni tavsiye ediyorum agackm

sewaiktr

Active Member
Konular
2
hacım bendede öyle oldu bir günde 4 çar banlattım araştırdım donanım banı yemişiz onunda çözümü dedikleri gibi ya spoofer alıcaksın yada 4 5 ay geçmesini bekliceksin format işide çözmüyor en sonki güncellemelerden sonra format işe yaramıyor bilginize bazı ücretsiz ban kaldırma açıkları vardı youtubede bulabilirsiniz onlarada fix gelmiş yani anlıyacağın ya bekliyeceksin yada spoofer bulucaksın ücretsiz var mı bilmiyorum ama paralı satanlar var 800 liradan başlıyo yaklaşık fiyatlar spoofer özelliklerine göre fiyat artıyor.