Valorant Tmp 2.0 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

38kMuhammer

Confirmed Memb.
Konular
6
Merhabalar Valorantta Tmp 2.0 Enabled Diye Hata Alıyorum Ama Bu Hata Sadece Windows 11 İşletim Sistemleri İçinmiş Sanırım Ama Benim Sistem Win 10 22H2 Nası Oluyor Bu Nası Fixlerim Yardımcı Olursanız Sevinirim :))

Çözüm
TPM 2.0 bir chip. Valorant da ister windows 10 ister 11 ol bunu açılmasını zorunlu kılıyor ki, ban yediğinde spoof yöntemi ile değiştirelemeyen tek serial oluyor kendisinde. Bunu değiştirmenin yolu ise yeni bir chip satın almak veya TPM kapalı şekilde oyuna girebilmektir.

Piyasada bir çok yöntem bulunuyor fakat bunların %100 çalışacağına dair bir kanıt veya ileride bir sorun yaşatmayacağına dair bir kanıt bulunmuyor.

Hile kullanmıyorsan eğer TPM 2.0'ı bios üzerinden açman gerekiyor. Bios'unda görünmüyorsa bios update atarak bu özelliği açabilirsiniz.

Anakartınız TPM desteklemiyor ise Riot'a destek talebi açıp sorununuzu çözdürebilirsiniz.

Unutmayın TPM banı yediğinizde açılması çok zor olur.

Batu41414141

Active Member
Konular
5
yüksek ihtimal valorant hilelere karşı bir sistem getiriyor bunun için böyle bişey yapmış olabilirler ilerde durumu çözebilirler

38kMuhammer

Confirmed Memb.
Konular
6
güvenlik duvarını aç res at pc ye ben böyle yapıp düzeltmiştim eğer olmazsa biostan açılması gerekiyor gerekli videoları izliyebilirsin ama bilgisayarındaki bir virüsten dolayı veya güvenlik duvarının kapalı olmasından oluyor not; aynı sorunu 10 defa yaşadım
dostum rica etsem discorddan yardımcı olurmusun :kalppp:

Knull

404
Legend Member
Konular
103
TPM 2.0 bir chip. Valorant da ister windows 10 ister 11 ol bunu açılmasını zorunlu kılıyor ki, ban yediğinde spoof yöntemi ile değiştirelemeyen tek serial oluyor kendisinde. Bunu değiştirmenin yolu ise yeni bir chip satın almak veya TPM kapalı şekilde oyuna girebilmektir.

Piyasada bir çok yöntem bulunuyor fakat bunların %100 çalışacağına dair bir kanıt veya ileride bir sorun yaşatmayacağına dair bir kanıt bulunmuyor.

Hile kullanmıyorsan eğer TPM 2.0'ı bios üzerinden açman gerekiyor. Bios'unda görünmüyorsa bios update atarak bu özelliği açabilirsiniz.

Anakartınız TPM desteklemiyor ise Riot'a destek talebi açıp sorununuzu çözdürebilirsiniz.

Unutmayın TPM banı yediğinizde açılması çok zor olur.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...