Y yakupkskn54 Active Member Katılım 31 Eki 2024 Konular 1 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 10 Şub 2026 #1 hiileri yaparken vanguard vgs hatası falan alıyorum nasıl kapatabılırım yardımıcı olurmsuusnuz
Çözüm nashfw 10 Şub 2026 CMD'yi yönetici olarak başlatın ve; sc stop vgk komutunu yazdıktan sonra enter'a basın hile otomatik olarak tekrar aktif hale geçer.
CMD'yi yönetici olarak başlatın ve; sc stop vgk komutunu yazdıktan sonra enter'a basın hile otomatik olarak tekrar aktif hale geçer.
M magetr Active Member Katılım 15 Şub 2026 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 15 Şub 2026 #11 güncel olmadığı için Oyla 0 Downvote
P papazingooo Active Member Katılım 5 Eki 2023 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 19 Şub 2026 #12 görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarından kapatmayı dene Oyla 0 Downvote
C cakantugay20 Ultra Member Katılım 6 Şub 2026 Mesajlar 307 Tepkime puanı 1 20 Şub 2026 #13 yakupkskn54' Alıntı: hiileri yaparken vanguard vgs hatası falan alıyorum nasıl kapatabılırım yardımıcı olurmsuusnuz Genişletmek için tıkla ... ne yaptın bu sorına Oyla 0 Downvote
yakupkskn54' Alıntı: hiileri yaparken vanguard vgs hatası falan alıyorum nasıl kapatabılırım yardımıcı olurmsuusnuz Genişletmek için tıkla ... ne yaptın bu sorına
K kfmn Active Member Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 26 Şub 2026 #14 c3nkcnk' Alıntı: sc stop vgk bu komudu kullan Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 papazingooo' Alıntı: görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarından kapatmayı dene Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 cakantugay20' Alıntı: ne yaptın bu sorına Genişletmek için tıkla ... VGK STOP YAZINCA GEÇER Oyla 0 Downvote
c3nkcnk' Alıntı: sc stop vgk bu komudu kullan Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 papazingooo' Alıntı: görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarından kapatmayı dene Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 cakantugay20' Alıntı: ne yaptın bu sorına Genişletmek için tıkla ... VGK STOP YAZINCA GEÇER