önceden ses gidiyordu ama az gidiyordu şimdi hiç gitmiyor herşeyi denedim
Pesimist_ Legend Member Katılım 24 May 2021 Konular 183 Mesajlar 1,119 Tepkime puanı 345 Konum Ötüken 3 Ağu 2022 #1 önceden ses gidiyordu ama az gidiyordu şimdi hiç gitmiyor herşeyi denedim
E EnesRealtyhi Active Member Katılım 2 Ağu 2022 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 3 Ağu 2022 #2 Mikrofon driverı vardır onu indir
Pesimist_ Legend Member Katılım 24 May 2021 Konular 183 Mesajlar 1,119 Tepkime puanı 345 Konum Ötüken 3 Ağu 2022 #3 EnesRealtyhi' Alıntı: Mikrofon driverı vardır onu indir Genişletmek için tıkla ... kulaklık mikrafonu ve drıverleri indirdim
EnesRealtyhi' Alıntı: Mikrofon driverı vardır onu indir Genişletmek için tıkla ... kulaklık mikrafonu ve drıverleri indirdim
Y yunuslinexd Confirmed Memb. Katılım 3 Ağu 2022 Mesajlar 50 Tepkime puanı 1 3 Ağu 2022 #4 driver sürücüsünü indirmen lazım knka internetin varsa evde bilgisar özlliklerine gir aygıt yonetıcısı de orda eksık drıver ları sana gösteriyo
driver sürücüsünü indirmen lazım knka internetin varsa evde bilgisar özlliklerine gir aygıt yonetıcısı de orda eksık drıver ları sana gösteriyo
A Alemdar Yasi Confirmed Memb. Katılım 2 Ağu 2022 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 3 Ağu 2022 #5 Windows Orjinal olmayabilir
Pesimist_ Legend Member Katılım 24 May 2021 Konular 183 Mesajlar 1,119 Tepkime puanı 345 Konum Ötüken 3 Ağu 2022 #7 yunuslinexd' Alıntı: driver sürücüsünü indirmen lazım knka internetin varsa evde bilgisar özlliklerine gir aygıt yonetıcısı de orda eksık drıver ları sana gösteriyo Genişletmek için tıkla ... yok knk yüklü oyuna falan girdiğimde takılı gösteriyo ama ses gitmiyor mikrafon hiç zarar görmedi
yunuslinexd' Alıntı: driver sürücüsünü indirmen lazım knka internetin varsa evde bilgisar özlliklerine gir aygıt yonetıcısı de orda eksık drıver ları sana gösteriyo Genişletmek için tıkla ... yok knk yüklü oyuna falan girdiğimde takılı gösteriyo ama ses gitmiyor mikrafon hiç zarar görmedi
T thicHS Confirmed Memb. Katılım 3 Ağu 2022 Mesajlar 50 Tepkime puanı 3 3 Ağu 2022 #8 win 10 geç dene yazılımsal olabilir veya driver updater vs kullan
4sd_rolex Super Member Katılım 26 Tem 2022 Konular 2 Mesajlar 160 Tepkime puanı 2 3 Ağu 2022 #9 thicHS' Alıntı: win 10 geç dene yazılımsal olabilir veya driver updater vs kullan Genişletmek için tıkla ... yada youtubeden baksın
thicHS' Alıntı: win 10 geç dene yazılımsal olabilir veya driver updater vs kullan Genişletmek için tıkla ... yada youtubeden baksın
Pesimist_ Legend Member Katılım 24 May 2021 Konular 183 Mesajlar 1,119 Tepkime puanı 345 Konum Ötüken 3 Ağu 2022 #10 thicHS' Alıntı: win 10 geç dene yazılımsal olabilir veya driver updater vs kullan Genişletmek için tıkla ... hayır ben windows 8.1 kullanıyorum ve birkaç haftaya kadar gayet iyi çalışıyordu şimdeğil
thicHS' Alıntı: win 10 geç dene yazılımsal olabilir veya driver updater vs kullan Genişletmek için tıkla ... hayır ben windows 8.1 kullanıyorum ve birkaç haftaya kadar gayet iyi çalışıyordu şimdeğil