Loader Hakkında Onerileriniz
K KingMasterS Active Member Katılım 7 Nis 2020 Konular 3 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 RC Point 0 8 Nis 2020 #1
Shiva Admin Katılım 31 Tem 2019 Konular 522 Mesajlar 4,089 Çözümler 194 Tepkime puanı 14,529 Konum Berlin RC Point 0 8 Nis 2020 #2 Tasarımı biraz daha geliştirirsen güzel olabilir. Tabpage'yi de düzenlersen farklı şeyler katarsan tadından yenmez
Tasarımı biraz daha geliştirirsen güzel olabilir. Tabpage'yi de düzenlersen farklı şeyler katarsan tadından yenmez
K KingMasterS Active Member Katılım 7 Nis 2020 Konular 3 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 RC Point 0 8 Nis 2020 #3 Shiva' Alıntı: Tasarımı biraz daha geliştirirsen güzel olabilir. Tabpage'yi de düzenlersen farklı şeyler katarsan tadından yenmez Genişletmek için tıkla ... Dostum O Tabpage Değil sadece düzenlenmiş buttonlar birde Submenu suan zaten loader üzerinde çalısıyorum bircok ozellik eklemeyi düşünüyorum
Shiva' Alıntı: Tasarımı biraz daha geliştirirsen güzel olabilir. Tabpage'yi de düzenlersen farklı şeyler katarsan tadından yenmez Genişletmek için tıkla ... Dostum O Tabpage Değil sadece düzenlenmiş buttonlar birde Submenu suan zaten loader üzerinde çalısıyorum bircok ozellik eklemeyi düşünüyorum