ben pubg hilesi çok kullandım en son 6 ay önce sadece esp ile farklı bir yerden almıştım incelemeye kolay düşüyor hesap incelemeden ban yemiyorsun ama 4 lü gruba her saldırdığında tuhaf bir şekilde tekrar incelemeye alıyorlar seniDegerli dostlarım pubg hilesinde sadece esp olmasına ragmen 4 hesabımdanda ban yedım sebebı nedır acaba cevaplayabılırmısınz
denıcem kanka eger ban yersem gerı donus yapıcam sanaben pubg hilesi çok kullandım en son 6 ay önce sadece esp ile farklı bir yerden almıştım incelemeye kolay düşüyor hesap incelemeden ban yemiyorsun ama 4 lü gruba her saldırdığında tuhaf bir şekilde tekrar incelemeye alıyorlar senigenel olarak pubg hilesinin mantığımda yer aldığı şekil şu 4 lü giricen gerçek adamları sen değil takımına vurdurucan kritik anlarda tanrının eli dokunuşu yapabilirsin ama hepsine sıkma
ve botları sen öldür tek kişi falan görürsen yatır sorun yok onda (not: bu sitedeki hileyle oynamadım) yani benim legit anlayışım pubg de bu çünkü direkt alıyorlar seni, bir kere aldıklarından sonra her ateş ettiğinde birine durduk yere tekrar alıyorlar
![]()
dene kankam :d böyle oynarsan bir şey olacağını sanmıyorumdenıcem kanka eger ban yersem gerı donus yapıcam sana![]()
![]()
suan oyundayım 1 2 gune yorum yapıcamdene kankam :d böyle oynarsan bir şey olacağını sanmıyorum
vallahi şimdi ban yedim kanka ya hilede bir sıkıntı var yada oyunun guvenlık üst düzeydedene kankam :d böyle oynarsan bir şey olacağını sanmıyorum
şimdi ban yediğin hesap daha önce incelemeye girmiş miydisuan oyundayım 1 2 gune yorum yapıcam
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
vallahi şimdi ban yedim kanka ya hilede bir sıkıntı var yada oyunun guvenlık üst düzeyde
bellı etmeden oynuyorum hatta alanın ortasında beklıyorumkı cok yaklasan olursa oyle vuruyorum genede bır sekılde bana atıyorbelli ederek oynamışsındır eğer birden çok hesabın takır takır ban yiyorsa cihaz banı yemişsindir spoofer bulabilirsen çözersin
düşmanı eğer gördüysen oyna diğer türlü pek tepki verme ona doğru git mesela gördünmü biraz daha hileye bağlı oynaaslında bellı etmeden oynuyorum ama genede ban yıyorum nasıl bı yol ızlemelıyım bılmıyorum