pubg hilesi ban yıyorum

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
Degerli dostlarım pubg hilesinde sadece esp olmasına ragmen 4 hesabımdanda ban yedım sebebı nedır acaba cevaplayabılırmısınz

maykamca

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Degerli dostlarım pubg hilesinde sadece esp olmasına ragmen 4 hesabımdanda ban yedım sebebı nedır acaba cevaplayabılırmısınz
ben pubg hilesi çok kullandım en son 6 ay önce sadece esp ile farklı bir yerden almıştım incelemeye kolay düşüyor hesap incelemeden ban yemiyorsun ama 4 lü gruba her saldırdığında tuhaf bir şekilde tekrar incelemeye alıyorlar seni :D genel olarak pubg hilesinin mantığımda yer aldığı şekil şu 4 lü giricen gerçek adamları sen değil takımına vurdurucan kritik anlarda tanrının eli dokunuşu yapabilirsin ama hepsine sıkma :D ve botları sen öldür tek kişi falan görürsen yatır sorun yok onda (not: bu sitedeki hileyle oynamadım) yani benim legit anlayışım pubg de bu çünkü direkt alıyorlar seni, bir kere aldıklarından sonra her ateş ettiğinde birine durduk yere tekrar alıyorlar :D

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
ben pubg hilesi çok kullandım en son 6 ay önce sadece esp ile farklı bir yerden almıştım incelemeye kolay düşüyor hesap incelemeden ban yemiyorsun ama 4 lü gruba her saldırdığında tuhaf bir şekilde tekrar incelemeye alıyorlar seni :D genel olarak pubg hilesinin mantığımda yer aldığı şekil şu 4 lü giricen gerçek adamları sen değil takımına vurdurucan kritik anlarda tanrının eli dokunuşu yapabilirsin ama hepsine sıkma :D ve botları sen öldür tek kişi falan görürsen yatır sorun yok onda (not: bu sitedeki hileyle oynamadım) yani benim legit anlayışım pubg de bu çünkü direkt alıyorlar seni, bir kere aldıklarından sonra her ateş ettiğinde birine durduk yere tekrar alıyorlar :D
denıcem kanka eger ban yersem gerı donus yapıcam sana :D :D

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0

maykamca

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
suan oyundayım 1 2 gune yorum yapıcam :D
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

vallahi şimdi ban yedim kanka ya hilede bir sıkıntı var yada oyunun guvenlık üst düzeyde
şimdi ban yediğin hesap daha önce incelemeye girmiş miydi

hakanagac

Active Member
RC Point
0
belli ederek oynamışsındır eğer birden çok hesabın takır takır ban yiyorsa cihaz banı yemişsindir spoofer bulabilirsen çözersin

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
belli ederek oynamışsındır eğer birden çok hesabın takır takır ban yiyorsa cihaz banı yemişsindir spoofer bulabilirsen çözersin
bellı etmeden oynuyorum hatta alanın ortasında beklıyorumkı cok yaklasan olursa oyle vuruyorum genede bır sekılde bana atıyor

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
ustam tamda soyledıgın gıbı yaptım dusmanı gordugumde saldırmaya baslıyordum hatta nısanımı bıle dusmana cevırmıyorum bellı olmasın dıye ama genede ban yıyorum. ban yazısı cıkarken 3.cu bır yazılım gıbısınden tespıt edıldı dıyor 10 yıl ban attı 4 hesabımda patladı