Denediğim çözüm yolları:
-defender tamamen kapatıldı sistemde antivirüs yok.
-dxsdk & winsdk & vcredist. AIO Runtimes tümünü indirip kurdum.
-Windows 10 64 bit Pro version sürüm 2004 Derleme 19041.928
-Tüm driverlar kurulu ekstra olarak Driver booster ile ıvır zıvır ne varsa hepsini araç gereçleri kurdum.
-Temp klasörünü temizledim hata devam etti
-Tempde silenemeyen dosyalar için ise yeniden başlatıp tekrar temp klasörünü sildim tekrar hileyi denedim sorun devam etti.
-Biosdan Secure Boot tamamen kapattım olmadı
-Biosdan Secure Boot açtım gene olmadı
- https://realitycheats.com/threads/tuem-hileler-tuem-sorunlar-ve-coezuemleri.6555/ bu bölümdeki tüm yazılanları adım adım herşeyi sorunsuz yaptım sonuç yine başarısız.
-Oyun lobisine girdikten sonra hileyi açayım belki çalışır dedim yok ondada çalışmadı.
-video çekerek youtube 'a yükledim , yazdıklarımı okumaya üşenenler videodan hangi işlemleri yaptığımı görebilir.
2 gündür uğraşıyorum 3 tane windows isosu indirdim farklı sürümlerde 2004-1909-ve en güncelini üçü de fayda etmedi.
Discord 'dan yardım için yazdım ama sağ olsun @1PythX driver booster önerisi haricinde yardım alamadım.
Demişsin ancak benim için çözüm olmadı başkan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Videolu anlatım :
-defender tamamen kapatıldı sistemde antivirüs yok.
-dxsdk & winsdk & vcredist. AIO Runtimes tümünü indirip kurdum.
-Windows 10 64 bit Pro version sürüm 2004 Derleme 19041.928
-Tüm driverlar kurulu ekstra olarak Driver booster ile ıvır zıvır ne varsa hepsini araç gereçleri kurdum.
-Temp klasörünü temizledim hata devam etti
-Tempde silenemeyen dosyalar için ise yeniden başlatıp tekrar temp klasörünü sildim tekrar hileyi denedim sorun devam etti.
-Biosdan Secure Boot tamamen kapattım olmadı
-Biosdan Secure Boot açtım gene olmadı
- https://realitycheats.com/threads/tuem-hileler-tuem-sorunlar-ve-coezuemleri.6555/ bu bölümdeki tüm yazılanları adım adım herşeyi sorunsuz yaptım sonuç yine başarısız.
-Oyun lobisine girdikten sonra hileyi açayım belki çalışır dedim yok ondada çalışmadı.
-video çekerek youtube 'a yükledim , yazdıklarımı okumaya üşenenler videodan hangi işlemleri yaptığımı görebilir.
2 gündür uğraşıyorum 3 tane windows isosu indirdim farklı sürümlerde 2004-1909-ve en güncelini üçü de fayda etmedi.
Discord 'dan yardım için yazdım ama sağ olsun @1PythX driver booster önerisi haricinde yardım alamadım.
@Kusursuz
Konuya yazılan boş postlar yüzünden konu kilitlidir, bu içeriklerin hepsi tüm çözümleri içerdiği için extra bir yorum atmanıza gerek yok !
%100 ve kesin bir çözümdür.
Demişsin ancak benim için çözüm olmadı başkan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Videolu anlatım :