Apex Legends RC VIP Hack Çalışmıyor yardım

Kings Never Die

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Super Member
Konular
7
Denediğim çözüm yolları:
-defender tamamen kapatıldı sistemde antivirüs yok.
-dxsdk & winsdk & vcredist. AIO Runtimes tümünü indirip kurdum.
-Windows 10 64 bit Pro version sürüm 2004 Derleme 19041.928
-Tüm driverlar kurulu ekstra olarak Driver booster ile ıvır zıvır ne varsa hepsini araç gereçleri kurdum.
-Temp klasörünü temizledim hata devam etti
-Tempde silenemeyen dosyalar için ise yeniden başlatıp tekrar temp klasörünü sildim tekrar hileyi denedim sorun devam etti.
-Biosdan Secure Boot tamamen kapattım olmadı
-Biosdan Secure Boot açtım gene olmadı
- https://realitycheats.com/threads/tuem-hileler-tuem-sorunlar-ve-coezuemleri.6555/ bu bölümdeki tüm yazılanları adım adım herşeyi sorunsuz yaptım sonuç yine başarısız.
-Oyun lobisine girdikten sonra hileyi açayım belki çalışır dedim yok ondada çalışmadı.
-video çekerek youtube 'a yükledim , yazdıklarımı okumaya üşenenler videodan hangi işlemleri yaptığımı görebilir.

2 gündür uğraşıyorum 3 tane windows isosu indirdim farklı sürümlerde 2004-1909-ve en güncelini üçü de fayda etmedi.
Discord 'dan yardım için yazdım ama sağ olsun @1PythX driver booster önerisi haricinde yardım alamadım.

@Kusursuz

Konuya yazılan boş postlar yüzünden konu kilitlidir, bu içeriklerin hepsi tüm çözümleri içerdiği için extra bir yorum atmanıza gerek yok !

%100 ve kesin bir çözümdür.

Demişsin ancak benim için çözüm olmadı başkan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videolu anlatım :

Shiva

Admin
Konular
522
Discord'dan bana AnyDesk at hatanın kaynağını bulmayı çalışalım.
Bulunca buraya yazarız.

Kings Never Die

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Super Member
Konular
7
Denemediğim çözüm yolu kalmadı , sağ olsun @Shiva ve @Kusursuz uzaktan bağlanıp çözmeye çalıştılar ancak bilinmedik sebep / lerden dolayı çözüm üretemedik. En son spoofer için bu kadar uğraşmıştım , Pes ediyorum hilenin yapımcısı güncelleme yapana kadar kullanamayacağız.

externals61

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪🔴🔴
Super Member
Konular
7
aynı sorun bende de var sanırım ben de çözemem..

externals61

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪🔴🔴
Super Member
Konular
7
Problem bizde yada bilgisayarda değil dostum , problem hilenin sadece belirli donanımları desteklemesi , diğerlerinde çalışmıyor maalesef.
boşuna uğraşmaya gerek yok yani.. neyse benim bildiğin bir yöntem var deneme sürümlü hile :D o taktiği uygulayacağıom maalesef

112mega112

Member
allah belasını versin yapacağınız işe başlıyacağım şimdi baştan söylesenize şunu elli tane reklam izletip bekletiyorsunuz siz benim değerli vaktimi nasıl harcarsınız hadsizler