aslında bir simulasyonda mıyız?

mpenguen

Confirmed Memb.
Konular
8
Çift yarık deneyini bilirsin kuantum ölçekte elektronlar gozlendikleri zaman farklı gozlendikleri zaman farklı desenler ortaya çıkartıyor buda aynı şuanki oyunları hatırlatıyor sadece gözlemlenen yerin oluştuğunu diğer yerlerin bilgilerinin alındığı ama simule edilmediği birçok bilim adamı böyle bir simule evrenin hiçbir güç yapamayacağını söylüyor bir çoğu da teknoloji herseyin anahtarı diyor bakalım gelecek ne gösterecek bizlere

Worskii

Confirmed Memb.
Konular
6
Çift yarık deneyini bilirsin kuantum ölçekte elektronlar gozlendikleri zaman farklı gozlendikleri zaman farklı desenler ortaya çıkartıyor buda aynı şuanki oyunları hatırlatıyor sadece gözlemlenen yerin oluştuğunu diğer yerlerin bilgilerinin alındığı ama simule edilmediği birçok bilim adamı böyle bir simule evrenin hiçbir güç yapamayacağını söylüyor bir çoğu da teknoloji herseyin anahtarı diyor bakalım gelecek ne gösterecek bizlere
hacı peki barış özcanın videosunu izlemişsindir hayatın anlamına 42 diyor sence neden videoyu tam hatırlamıyorum nedenini açıklıyor muydu birde

gulyabani

Ultra Member
Konular
35
Evet kanka bende oyun sonu canavarı

Imhotep

Legend Member
Konular
40
İnsan bir düşünüyor ben neyim ya kalem olsaydım bu dünyaya gelmeseydim bu dünya ne diye düşünüyor. Ama bir sınırlayıcı var onu düşünürken aslında insan bir garip oluyor ve sınırlayıcıya giriyor ondan sonrasını düşünemiyorsun.

goldcaptain1

Confirmed Memb.
Konular
2
ben varım asıl sen varmısın eğer sen varsan ben varım ama sana yalan söylüyor olabilirim

AdimBuBenim

Active Member
Umarım Simulasyonda Değilizdir.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü Tüm Çektiğimiz Acılar Boşamı Yaşadık Bence Değiliz

ezjosque

Confirmed Memb.
Keşke öyle bir şey olsa , Türkiye'de olmaktan iyidir en azından , kendi şahsi fikrim .d