Beyler Dark Web Linki salarmısınız çalışan

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
Agalar öncelikle şunu belirtiyim deep web'e erişim basit benim istediğim dark web linkleri yani ağır illegalin döndüğü tehlikeli kısım.bi ara elimde çok az vardı öyle siteler ama artık başka siteler keşfedemiyorum bildiğiniz link varmı ama bildiğiniz gibi tor V2 yemi v3 e mi ne geçti linkin çalışıp çalışmadığını dikkat edin çalışıyor ise bildiğiniz atarsanız iyi olur internetin karanlık yüzünde dolaşıyorum ve bakış açım değişiyor.

Sigodas

Super Member
Konular
14
tavsiye etmiyorum darkweb geçmişim vardı darkwebte önermem bence iyi düşün

Sigodas

Super Member
Konular
14
diğer cevaplara baktım doğru söylüyolar bi bakarsın kapında cidden polis görebilirsin ben darkwebten dava yemiştim ve girmeni sakın tavsiye etmiyorum

snoxy2

Ultra Member
Konular
2
diğer cevaplara baktım doğru söylüyolar bi bakarsın kapında cidden polis görebilirsin ben darkwebten dava yemiştim ve girmeni sakın tavsiye etmiyorum
bencede direk bakıyosun tuvalete gidiyorsun bi polis çıksa ne yapcak insan olm darkwebe zaten hiç girilmez

lienta0

Confirmed Memb.
Konular
1
normal medya yetmiyormu reis djsajdjasdjasjd bence hiç girme girceksende en karanlık yüzüne girme

emirkaganbey

Super Member
Ya knk sakın tehtid ediyolar bu mesajı bile zor atıyom peşime 7 tane kiralık katil tutmuşlar

juex111

31 çekmeyı severim
Super Member
dark veb yasa dışı değildir fakat illegal her tür şey vardır girilmemesi gereken bir yerdir