Bir insan hileyi neden sever ?

frknyvz97

Active Member
Konular
5
aile sevgisi eksik olduğu için övgü toplamak takımın sana helal demesi için siz neden seversiniz dostlar :(
Alakası vardır ama genel konuşamazsın. Düşün iyi kötü herkes burda iş güç sahibi herhangi birşeyle uğraşıyor. Kafa dağıtmak için oyuna girmişsin bi hobin var ve karşına hile geliyor bütün oyunun bütün huzurun bozuluyor. Sırf bu yüzden hile almaya geldim bu siteye eğer karşıma hile denk gelirse bende açayım diye. Bide ticaret amaçlı yapanlar var elo yükseltip hesap satılıyor günümüz çağında gayet mantıklı bir iş.

kerem123_

Active Member
Konular
1
Kendisi iyi oynayamadığı için canı sıkılır ve eğlenmek için hileyi tercih eder

TSKTEYMEN04

OG_Fury
Super Member
oyunda adalet olmazsa insan hileyi severr güzel kardeşim

107ahmet

Super Member
Konular
1
Aga kafanı yormıyorsun aksine karşıdaki adam fark ettiğinde sinirlenmesi daha çok hoşuma gidiyor

REDOBen

Confirmed Memb.
Konular
2
online oyunlar için konuşmak gerekirse para sistemlerinden dolayı kullanıyorum,ben kullanmazsam globalde yabancılar kullanıyor onun içinde kullanmam gerekiyor,tek sıkıntı onlar vip hileler kullanıyor :) offline oyunlar için konusmak gerekirse bazı oyunlardaki egg ler için hile yine şart.

the25md

Super Member
Konular
1
Karşımdaki hile olup bana kolsuz vs. Derse aynı silahı onda kullanırım ozmn kim kolsuz ozmn anlar hileyi sağlam oyuncuya verirsen extra öttürür çünkü
aile sevgisi eksik olduğu için övgü toplamak takımın sana helal demesi için siz neden seversiniz dostlar :(

107ahmet

Super Member
Konular
1
emeğinle oynadığın oyunu başkası hiç edince sende hiç etmeye başlıyosun

BAHOBABA

Confirmed Memb.
eğlenceli ve paytowin oyunlarda kullanmak sarıyor