- Konular
- 17
- Web sitesi
- www.youtube.com
Hileyi en iyi kullanmak benim düşüncem ile bir sanattır, gidip açık açık hileyi belli ederek oynanmaz. Dediğin gibi strese kapılmadan, ayaklarını ister masaya ister başka bir şey..Hileler sayesinde hilesiz oynayışım bile gelişti, hilenin bence oyunculara çok büyük katkısı var. En büyük e sporcular en legit hilecilerdir atasözünü de ben yazayım. Ne katkısı var diyecekseniz de adamların peekleyeceği yerleri wallhack sayesinde görebiliyoruz ve crossumuzu ona göre yerleştiriyoruz ve bu da bizi öne taşıyor deneyim ve tecrübe kazandırıyor diye düşünüyorum. Tabi manyak gibi rage oynayıp ban yemekten keyif alan dostlarımız da var içimizde onun fantezisi de ayrıStressiz bacağı masaya uzatıp endişelenmeden oyun seyri sürdürmekdir. Keyif meselesi olduğunu düşünüyorum ben diğerleri nasıl düşünüyor?
Hilesiz oynamak insanı geriyor ama hileyle ayrı bir havası var kişisel olarak.
@kalan2 arkadaşın dediği cümleye katılmıyorum, ben bu oyunu biri beni övsün, yüceltsin veya ailevi yaşantım kötü olarak gördüğüm için oynamıyorum. Tam aksine hileli bir şekilde hilesiz gibi oynamayı, normal oynayıştan daha çok seviyorum ve oyunu hileli iken takıma dayalı oynuyorum.
Uzun lafın kısası hile kullanmak sanattır, iyi kullanmasını bilene.
İyi geceler.