Bir insan hileyi neden sever ?

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
Hileler sayesinde hilesiz oynayışım bile gelişti, hilenin bence oyunculara çok büyük katkısı var. En büyük e sporcular en legit hilecilerdir atasözünü de ben yazayım. Ne katkısı var diyecekseniz de adamların peekleyeceği yerleri wallhack sayesinde görebiliyoruz ve crossumuzu ona göre yerleştiriyoruz ve bu da bizi öne taşıyor deneyim ve tecrübe kazandırıyor diye düşünüyorum. Tabi manyak gibi rage oynayıp ban yemekten keyif alan dostlarımız da var içimizde onun fantezisi de ayrı :) Stressiz bacağı masaya uzatıp endişelenmeden oyun seyri sürdürmekdir. Keyif meselesi olduğunu düşünüyorum ben diğerleri nasıl düşünüyor?
Hileyi en iyi kullanmak benim düşüncem ile bir sanattır, gidip açık açık hileyi belli ederek oynanmaz. Dediğin gibi strese kapılmadan, ayaklarını ister masaya ister başka bir şey..
Hilesiz oynamak insanı geriyor ama hileyle ayrı bir havası var kişisel olarak.
@kalan2 arkadaşın dediği cümleye katılmıyorum, ben bu oyunu biri beni övsün, yüceltsin veya ailevi yaşantım kötü olarak gördüğüm için oynamıyorum. Tam aksine hileli bir şekilde hilesiz gibi oynamayı, normal oynayıştan daha çok seviyorum ve oyunu hileli iken takıma dayalı oynuyorum.
Uzun lafın kısası hile kullanmak sanattır, iyi kullanmasını bilene.
İyi geceler.

shxabest02

Super Member
Konular
16
kenimi tatmin ediyorum belli etmeden hileyi öcgü almak hosuma gidiyor

Elegant Kurt

Premium Member
Konular
3
daha deneyimlemedim hile ile oyun oyanmak nasıl oluyor nasip olursa bir gün deniyip tekrar yorum yapıcam ama dediği gibi sınavdaki kopyayı hazırlarken ezberlemen gibi bi çok şeyi

Xcio

Active Member
bir oyunun normal bir şekilde oynanmayacak hale gelmesi

Corvinus

Active Member
Konular
4
Avantaj Sağlama İsteği, Başarı ve Ego Tatmini, Adalet Algısındaki Bozulmalar, Bağımlılık veya Kontrol Arzusundan dolayı bir insan hileyi sever

testmeowmeow

Super Member
Konular
12
aile sevgisi eksik olduğu için övgü toplamak takımın sana helal demesi için siz neden seversiniz dostlar :(
Oyunlarda hile olmayınca ben de zevk alamayanlardanim birde oyuna bir ton para yatirmaktansa hile satın alırım veya kullanırım daha iyi amq

yufusii

Active Member
insanların ağlayışını hissetmek bile çok zevkli