Berkay Kocyi

Super Member
Konular
8
merhabalar arkadaşlar sistem özelliklerim şu şekilde
i3 4160
8gb ram
gtx 750ti
işlemci darboğazı yiyorum nasıl azaltabilirim valoda örneğit 80-160 arası fps alıyorum boştayken adam gelince karşıma 34 26 fps lere düşüyor nasıl bu sorunu çözebilirim ayrıca ekran kartım %25 kullanıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olursanız sevinirim

jusqi

Moderator
Konular
5
Kasa ve parça temizliği,termal macun yenilemesi yapabilirsiniz. İşlemciniz o ekran kartına bu kadar drop yemesi normal birşey degil. Disk sisteminizin Windowsun kurulu oldugu C diskinde en az 50GB boş yer olmasına dikkat edin. Ek olarak PSU Kaç watt paylaşır mısınız?

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Konular
67
bendede sorun var güncelleme geldiği için öyle oluyor knk senin sisteminin 190 fps vermesi lazım en düşük ayarlarda destek talebi aç ordan yardım ederler fps düşüşü için

rootskn

Ultra Member
Konular
67
işlemcin kötü bide ekran kartını değişmen lazım i5 al 1660 al yeter

Berkay Kocyi

Super Member
Konular
8
Kasa ve parça temizliği,termal macun yenilemesi yapabilirsiniz. İşlemciniz o ekran kartına bu kadar drop yemesi normal birşey degil. Disk sisteminizin Windowsun kurulu oldugu C diskinde en az 50GB boş yer olmasına dikkat edin. Ek olarak PSU Kaç watt paylaşır mısınız?
psu 600w cooler master sıcaklık değerleri normal ama ekran kartı kullanımı çok düşük ondan şüpheleniyorum

rootskn

Ultra Member
Konular
67
psu 600w cooler master sıcaklık değerleri normal ama ekran kartı kullanımı çok düşük ondan şüpheleniyorum
kral ekran kartı kullanımı düşükse sıfırlaman lazım ekran kartının tümünü kullanması lazım