Kiz arkadasim benime bulusmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artarta

Ultra Member
Konular
13
ya başkası var yada senden birşeyleri saklıyor öğrenmenden çekiniyor olmuyorsa zorlama kral sal gitsin en azından üzülüp sinir olmazsın
Suan bile benimle cok normal konusuyor askımlı cicimli ama bulusmaya gelse birsey uydurucak

Shiva

Admin
Konular
522
Kardesim 2 ay hiçbir şey bir dur biraz sana güvensin. EĞer buluşmadan 2 ayda aşkım cicim olduysa o iş zaten yaş. Kız ile senin yaşın kaç

artarta

Ultra Member
Konular
13
Kardesim 2 ay hiçbir şey bir dur biraz sana güvensin. EĞer buluşmadan 2 ayda aşkım cicim olduysa o iş zaten yaş. Kız ile senin yaşın kaç
19 ikimizinde cok abartili bir sekilde askım cicim degil ya dusundugun gibi birsey degil aslında ama bilmiyorum yani kız sana guvensini birak bana yazan o zaten 1 bucuk yildan taniyormus beni ben onu bana yazdigi zaman tanidim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Benim kimseyi istemedigim cabalamadigim bir zamanda bu kız geldi bende dedim bu isaret ama degilmis sanirim🥲

Shiva

Admin
Konular
522
19 ikimizinde cok abartili bir sekilde askım cicim degil ya dusundugun gibi birsey degil aslında ama bilmiyorum yani kız sana guvensini birak bana yazan o zaten 1 bucuk yildan taniyormus beni ben onu bana yazdigi zaman tanidim

Ben kimseyi istemedigim cabalamadigim bir zamanda bu kız geldi bende dedim bu isaret ama degilmis sanirim🥲
O zaman kıza reddedemeyeceği bir buluşma teklif et. Önceden bir şey ayarla ve onun da oraya gelmesi zorunluymuş gibi şart kılmayı dene. Düz buluşalım mı teklif ediyorsan reddediyor olabilir. Sana yazdı diye güveniyor anlamını da çıkaramayız. Sen kuru kuru buluşma teklifi yapma dediğim gibi bir de böyle dene bakalım ne diyor

artarta

Ultra Member
Konular
13
O zaman kıza reddedemeyeceği bir buluşma teklif et. Önceden bir şey ayarla ve onun da oraya gelmesi zorunluymuş gibi şart kılmayı dene. Düz buluşalım mı teklif ediyorsan reddediyor olabilir. Sana yazdı diye güveniyor anlamını da çıkaramayız. Sen kuru kuru buluşma teklifi yapma dediğim gibi bir de böyle dene bakalım ne diyor
Zaten ilk defa bulusmicaz ki daha once bulustuk hatta kolye almistim cok begendi hic çıkarmıyor o kolyeyi takiyor hep guvenle ilgili bi sıkıntısı oldugunu dusunmuyorum guven sıkıntısı yasayan benim aslında suan telefonuna bakmamdan mi korkuyor acaba

Kiza cok guzel bir teklifte bulunmustum aslında yarin bulusalim demistim ani kutunuda yaninda getir belki icine birkac sey daha koyarsin demistim gelmeyi cok istedi oyle gordum yani cidden samimi olarak inandigim o zaman bir sorunu cikmisti gelememisti hep bulusmayi ben soyluyorum kiz konusunu acmiyor

Shiva

Admin
Konular
522
Zaten ilk defa bulusmicaz ki daha once bulustuk hatta kolye almistim cok begendi hic çıkarmıyor o kolyeyi takiyor hep guvenle ilgili bi sıkıntısı oldugunu dusunmuyorum guven sıkıntısı yasayan benim aslında suan telefonuna bakmamdan mi korkuyor acaba
Neden buluşmaktan çekindiğini anlamayı çalış burada telefonunda baskalarıyla konusuyodur diyenleri dinleme kuruntu yapar kafanda. Ek olarak ilişkide telefon kurcalamak nedir kral kız belki de kız arkadaslarıyla özel şeyler konusuyor onları görmeni istemiyor bu yüzden de anksiyete basıp bulusmak istemiyor olabilir. Telefonuna bakma olayı çok ergence bence bu olayı bitir

Kızın evini biliyorasn git kapısına çık 2 dakika göreyim seni de zor değil biraz yüzsüz ol :D

Shiva

Admin
Konular
522
Bir de kız evi naz evidir biraz nazlanması normal aceleye getirme yani bir şeyleri bazı şeyler özel olsun

artarta

Ultra Member
Konular
13
Neden buluşmaktan çekindiğini anlamayı çalış burada telefonunda baskalarıyla konusuyodur diyenleri dinleme kuruntu yapar kafanda. Ek olarak ilişkide telefon kurcalamak nedir kral kız belki de kız arkadaslarıyla özel şeyler konusuyor onları görmeni istemiyor bu yüzden de anksiyete basıp bulusmak istemiyor olabilir. Telefonuna bakma olayı çok ergence bence bu olayı bitir

Kızın evini biliyorasn git kapısına çık 2 dakika göreyim seni de zor değil biraz yüzsüz ol :D
Kral guven problemi yasamamin sebebi daha onceden tanimadigim veya artik gorusmedigim kisileri cikardim demisti bana ve sonradan yakalamisim😁

username112

Super Member
Konular
7
Bir ilişkide herkes eşit çabalamalı özen göstermeli fedakarlık yapmalı bence ya. Bir şeyi sürekli ben teklif ediyorsam, hatta ısrar etsem de olmuyorsa soğurum o kişiden. Bence kızdan her an ayrılmaya hazır olarak yaklaş. Ayrılınca travma yaratmasın

artarta

Ultra Member
Konular
13

Hem ben onun özeline saygi gosteiririm oyle bir insan degilim ergence bir davranis degil aslinda yaptigim karsimdaki kisi ergen olunca boyle oluyor

Bir ilişkide herkes eşit çabalamalı özen göstermeli fedakarlık yapmalı bence ya. Bir şeyi sürekli ben teklif ediyorsam, hatta ısrar etsem de olmuyorsa soğurum o kişiden. Bence kızdan her an ayrılmaya hazır olarak yaklaş. Ayrılınca travma yaratmasın
Soguyorum zaten🥲

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...