Kiz arkadasim benime bulusmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shiva

Admin
Konular
522
Karşındaki ergen ise o yolu göstermeden sen ona yolu göster. Mesela yazmadığında o kendiliğinden yazıyor mu?

Shiva

Admin
Konular
522
Sen de onun verdiği kadar güven verebilirsin hacım da ilişki 2 kişi arasındadır tüm realitycheats kullanıcıları ilişkiniz hakkında fikir veriyor bence daha fazla etrafa taşıma aranızda halledin ve 2 ay hani biraz zamana bırakın ne bitirme meraklısısınız

artarta

Ultra Member
Konular
13
Sen de onun verdiği kadar güven verebilirsin hacım da ilişki 2 kişi arasındadır tüm realitycheats kullanıcıları ilişkiniz hakkında fikir veriyor bence daha fazla etrafa taşıma aranızda halledin ve 2 ay hani biraz zamana bırakın ne bitirme meraklısısınız
Oyle yapayim eyvallahhh adminn adamsınnnnn

llmsll

Premium Member
Konular
7
knk birkaç kişiyle aynı anda konuşuyor olabilir instasını filan al onuda vermem derse zaten gönder gitsin

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Konular
4
2 aylik bir iliskimiz var kendisiyle cok iyi konusuyoruz telefondan vs fakat is bulusmaya gelince kaciyor surekli isi cikiyor birsey cikiyo ortaya ve bulusma konusundan hic bahsetmiyor sirf bu yüzden biraz tartistigimizda beni sevmediğini vb seyler soyledim bunlara itiraz etti beni sevmedigi icin mi bulusmadigini dusunuyorum ama sevmiyorsa neden konusuyor veya seviyorsada neden gorusmek istemiyor anlamıyorum musait oldugu zamanlardada o soylesin diye konusunu gecirmiyorum fakat soylemiyor bile bulusmakla ilgili birsey sizce ne yapmaliyim gercekten ayrilmak istemiyorum fakat hic cabalamiyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Belirsizlikten nefret ediyorum
kanka aynısını yaşadım gerçekten. aranızı bozmak gibi olmasın ama ilişkinizde biri daha olabilir.

c r o w

karga
Ultra Member
Konular
19
cinsiyeti hakkinda yalan soylemıs olabılır :TurjGenci:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...