Evet ya yaziyor o konuda bi problemim yokKarşındaki ergen ise o yolu göstermeden sen ona yolu göster. Mesela yazmadığında o kendiliğinden yazıyor mu?
2 aylık demiş yaKanka burda yaş faktörü önemli, başkası olma ihtimali var mı? Telefonuna bakarsın diye korkuyor olabilir. Ne kadar süredir bir ilişkiniz var.
Ya ben ona istemedigi kadar guven verirken o bana birazcik veriyor sadeceKarşındaki ergen ise o yolu göstermeden sen ona yolu göster. Mesela yazmadığında o kendiliğinden yazıyor mu?
Oyle yapayim eyvallahhh adminn adamsınnnnnSen de onun verdiği kadar güven verebilirsin hacım da ilişki 2 kişi arasındadır tüm realitycheats kullanıcıları ilişkiniz hakkında fikir veriyor bence daha fazla etrafa taşıma aranızda halledin ve 2 ay hani biraz zamana bırakın ne bitirme meraklısısınız
kanka aynısını yaşadım gerçekten. aranızı bozmak gibi olmasın ama ilişkinizde biri daha olabilir.2 aylik bir iliskimiz var kendisiyle cok iyi konusuyoruz telefondan vs fakat is bulusmaya gelince kaciyor surekli isi cikiyor birsey cikiyo ortaya ve bulusma konusundan hic bahsetmiyor sirf bu yüzden biraz tartistigimizda beni sevmediğini vb seyler soyledim bunlara itiraz etti beni sevmedigi icin mi bulusmadigini dusunuyorum ama sevmiyorsa neden konusuyor veya seviyorsada neden gorusmek istemiyor anlamıyorum musait oldugu zamanlardada o soylesin diye konusunu gecirmiyorum fakat soylemiyor bile bulusmakla ilgili birsey sizce ne yapmaliyim gercekten ayrilmak istemiyorum fakat hic cabalamiyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Belirsizlikten nefret ediyorum