spor için önerebileceğiniz supplementler

emkontones

Ultra Member
Konular
27
kanka eğer protein ihtiyacını günlük besinlerinden alıyorsan protein tozuna gerek yok almıyorsan protein tozu, hangi spor dalıyla uğraştığını bilmiyorum sadece ektradan kreatin önereceğim ama 1 2 aylık düzenli kulanıcaksan tavsiyemdir onun dışında istersen mk677 mk 2822 gibi şeylerde kulanabilrsin eğer fittnes hym falansa

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
kanka eğer protein ihtiyacını günlük besinlerinden alıyorsan protein tozuna gerek yok almıyorsan protein tozu, hangi spor dalıyla uğraştığını bilmiyorum sadece ektradan kreatin önereceğim ama 1 2 aylık düzenli kulanıcaksan tavsiyemdir onun dışında istersen mk677 mk 2822 gibi şeylerde kulanabilrsin eğer fittnes hym falansa
günlük protein dışında fikir verdim arkadaşa

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
hızlı kilo almak için kullanmak doğru değildir, bunun için en iyisi doğru bir diyet programı olacaktır. bunun dışında spor öncesi enerji için pre-workout, kas yıkımını önlemek için BCAA, kas kütlesi kazanımı kolaylığı için kreatin ve protein takviyesi için prot. tozu alman yeterli olacaktır, aşırıya kaçma

beycanefe17

Ultra Member
Konular
22
reis kilo almak için o muhabbetleri bilmiyorum ama ben herşeyi yiyerek almıstım ne bulsam yiyordum patlıcak gibi olsam bile zaten miğdeni büyüten şey o

olcaybaris10

Ultra Member
Konular
12
1. tercihin kreatin olmalı sonra zma alabilirsin bide protein eksiğin varsa proten tozu