Valorant hilesi almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheKusurluu

Ultra Member
Konular
18
yakalanmama garantisi yazıyordu ama soyle bişey var hile ücretsizken kulanıyordum asdece wallhack acıyordum duvar izlemedim hileyi hiç belli etmedim ona rağmen ban yedim spoofer falan uğraştım farklı bir hesaptan girebiliyoruö suan hileyi alırsam ban yersem nasıl bir yardımcı olunuyor

Çözüm
Legit kullanmaz ve her maç rapor yağmuruna tutulursan oyun yönetimi manuel banlar. Biz hilenin tespit edilmeme garantisini veriyoruz.
Onun harici aimbot kullanmayacağım diyorsan raporlansanda geçerli kanıt yakalamadıkları sürece bir kaç rapordan dolayı banlanmayacaksındır.

TED

Super Member
Konular
1
admin yada moderatörlere özelden bildir hem hileyi almak için hemde bilgi için yardımcı olurlar

1Enjoy

Forward
Owner
Konular
39
Web sitesi
realitycheats.com
Legit kullanmaz ve her maç rapor yağmuruna tutulursan oyun yönetimi manuel banlar. Biz hilenin tespit edilmeme garantisini veriyoruz.
Onun harici aimbot kullanmayacağım diyorsan raporlansanda geçerli kanıt yakalamadıkları sürece bir kaç rapordan dolayı banlanmayacaksındır.

Çözüm

Shibu

Member
Bende hile almayı düşünüyorum ama ban yermiyim bilmiyorum bir önerisi olan varmı ?

berkeieer

Active Member
Konular
1
Sayın ownerim satışını yaptığınız valo hilesi varmı almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...