aq aldım sadece karnımı doyurduKardeş alıyorsun 12 li paket cici bebe her gün 1 paketini gömüyorsun öküz gibi kilo alıyorsun.
kanka ben artık delirip pilavı ekmeğin arasına koyup üstünede yoğurt veya kuru fasulye ekleyip yiyodum yok yine alamadım benbeyaz ekmekle pilavı çok ye ekmek çok önemli pilav hatta makarna yerken bile beraberinde ekmek ye yedikçe miden büyüyecek ve bak gör geceleride yemek isteyeceksin devamlı ye yemekten korkma
prinçle ilgisi yok ben günde 5 öğün ve haricinde abur cubur tüketen biriyimKardeşim kimseye bakma inan ki bende alamıyorum ve metobolik bişey hastanede de bişey çıkmıyor bende sen bunu problem etme sağlını etkilemiyorsa
yok yok etkilemiyo çok enerjiğim kansızlığımda yok çok şükür ama nedense çok sıska duruyom.Bİde ben öyle şişko olmak falanda istemiyom sadee açık olan yerler var oraları kapatıyım birazcıkta genişleyim istiyorumKardeşim kimseye bakma inan ki bende alamıyorum ve metobolik bişey hastanede de bişey çıkmıyor bende sen bunu problem etme sağlını etkilemiyorsa