Kilo Nasıl Alabilirim ?

sxnol71q

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Beyler 15 yaşındayım cidden sizden fazla yediğime eminim ama nedense bir türlü kilo alamıyorum nası kilo alabilirim ?

sxnol71q

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Kardeş alıyorsun 12 li paket cici bebe her gün 1 paketini gömüyorsun öküz gibi kilo alıyorsun.
aq aldım sadece karnımı doyurdu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

beyaz ekmekle pilavı çok ye ekmek çok önemli pilav hatta makarna yerken bile beraberinde ekmek ye yedikçe miden büyüyecek ve bak gör geceleride yemek isteyeceksin devamlı ye yemekten korkma
kanka ben artık delirip pilavı ekmeğin arasına koyup üstünede yoğurt veya kuru fasulye ekleyip yiyodum yok yine alamadım ben

PlayBoys

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Kardeşim kimseye bakma inan ki bende alamıyorum ve metobolik bişey hastanede de bişey çıkmıyor bende sen bunu problem etme sağlını etkilemiyorsa
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim kimseye bakma inan ki bende alamıyorum ve metobolik bişey hastanede de bişey çıkmıyor bende sen bunu problem etme sağlını etkilemiyorsa
prinçle ilgisi yok ben günde 5 öğün ve haricinde abur cubur tüketen biriyim

sxnol71q

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
yok yok etkilemiyo çok enerjiğim kansızlığımda yok çok şükür ama nedense çok sıska duruyom.Bİde ben öyle şişko olmak falanda istemiyom sadee açık olan yerler var oraları kapatıyım birazcıkta genişleyim istiyorum

osan2929

Active Member
RC Point
0
protein ve karbonhidratlı besinler tüket , şekeri bırak yapay yemekleredn uzak dur yaglı yemekleri minumuma indir