acilen kilo almam gerek

javenq

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Knka kan vermeden kim ne derse boş belki şeker hastasısın belki bağırsaklarında bi sorun var. Onu ye bunu yeme çok yanlış olur dengeli öğünler yapmalısın ki kalıcı olsun. Kan ver ve beslenme programı yazdır vücuduna göre kimseyi de dinleme çok hassas ve tehlikeli konular bunlar
haklısın aslında , 3 gün önce kan verdim kan değerlerim normal görünüyordu o yüzden pek bir şey sormak istemedim . birdahakine beslenme programı isteyebilirim ,sağ ol .
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

alma derim kilo iyi degildir en iyi kilo 65 75 arasıdır . tercihe sağlıkçılar bunu tavsiye ediyor
bn 81 im rahatsılanıyorum :(
Çok geçmiş olsun ama zayıflık da güzel bir şey değil . 60 olsam en azından

yunusum002

Super Member
RC Point
0
yemekle beraber hurbilıfe yersen sute 2 yemek kaşığı yemekle beraber şişmanlarsın kardeşim ben denedim.

ErenUgrlll

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Tavuk Derisini yemiyorsan yemen lazım ve her zaman doyuncaya kadar ye bırakma yemeği birde yedikten sonra 3 4 bardak su iç iştahını açar ve mideni biraz büyütür

javenq

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
yemekle beraber hurbilıfe yersen sute 2 yemek kaşığı yemekle beraber şişmanlarsın kardeşim ben denedim.
hiç denememiştim . onu da denerim artık ne yapalım . sağ ol
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Tavuk Derisini yemiyorsan yemen lazım ve her zaman doyuncaya kadar ye bırakma yemeği birde yedikten sonra 3 4 bardak su iç iştahını açar ve mideni biraz büyütür
denk geldikçe yiyorum . doymaktan fazlasını yiyorum . gece de tıkınıyorum . yok yine olmuyor :D

Baskan1

Banned Member
Konular
1
RC Point
0
knk bianda çok kilo almak zaralı bunlar için ilaçlar var düzenli olarak kullanırsan yeterli kiloyu alırsın bianda aşırı yemeğe yüklenmek yanlış olur

novaover

Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
evde full otur cips kola göm su yerine kola iç

EyupOran1903

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point