Kilo Nasıl Alabilirim ?

sxnol71q

Confirmed Memb.
Konular
1
Beyler 15 yaşındayım cidden sizden fazla yediğime eminim ama nedense bir türlü kilo alamıyorum nası kilo alabilirim ?

sxnol71q

Confirmed Memb.
Konular
1
valla bende bilmiyom ama bizim sokakta bi kız vardı çok kiloluydu o kızı habire doktora götürüyordu ailesi doktorlar hep bu çocuğun tiroit bezleri yavaş çalışıyor demişlerde ondan söyledim sana
banada sürekli diyolardı metabolizman çok hızlı diye yiyon yiyon kilo almıyon diyolardı

EfeYK12

Super Member
Konular
5
dostum biraz klişe olacak ama makarna gerçekten de kilo aldırıyor denemeni tavsiye ederim kolay ve hızlı :)

ardaozdinn

Active Member
vücut geliştiriyorum ve dostum fitness a başlaman net bu olmassa olmaz brom adam gibi sprounu yap gainer alabilirsin veya yemeğini daha çok arttırman lazım iyi bir spor hocasıyla görüş
gainer gerçekten iş yapıyor kilo alamayan bi insanım fakat hem spor hem gainer hemde düzenli beslenme çare oldu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yaptım kanka zamanında cidden güç artışım oldu ama ben spor yaptıkca sadece kilo veriyorum
kalori açığın var o zaman tek tek hesaplamanı öneririm

sxnol71q

Confirmed Memb.
Konular
1
gainer gerçekten iş yapıyor kilo alamayan bi insanım fakat hem spor hem gainer hemde düzenli beslenme çare oldu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kalori açığın var o zaman tek tek hesaplamanı öneririm
hıı tamam hesaplarım ozaman

chakan55

Confirmed Memb.
beyaz ekmekle pilavı çok ye ekmek çok önemli pilav hatta makarna yerken bile beraberinde ekmek ye yedikçe miden büyüyecek ve bak gör geceleride yemek isteyeceksin devamlı ye yemekten korkma