banada sürekli diyolardı metabolizman çok hızlı diye yiyon yiyon kilo almıyon diyolardıvalla bende bilmiyom ama bizim sokakta bi kız vardı çok kiloluydu o kızı habire doktora götürüyordu ailesi doktorlar hep bu çocuğun tiroit bezleri yavaş çalışıyor demişlerde ondan söyledim sana
valla aga ben öyle 7 - 10 kilo aldım bilmbide şunu farkettim gün geçtikce sanki yağlarım eriyo hiçbişey yapmadığım halde
o yüzden olabilir .benimkide yavaşmış metebolizmam. yaş=17 boy=180 Kilo=90 benimdebanada sürekli diyolardı metabolizman çok hızlı diye yiyon yiyon kilo almıyon diyolardı
gainer gerçekten iş yapıyor kilo alamayan bi insanım fakat hem spor hem gainer hemde düzenli beslenme çare olduvücut geliştiriyorum ve dostum fitness a başlaman net bu olmassa olmaz brom adam gibi sprounu yap gainer alabilirsin veya yemeğini daha çok arttırman lazım iyi bir spor hocasıyla görüş
kalori açığın var o zaman tek tek hesaplamanı öneririmyaptım kanka zamanında cidden güç artışım oldu ama ben spor yaptıkca sadece kilo veriyorum
hıı tamam hesaplarım ozamangainer gerçekten iş yapıyor kilo alamayan bi insanım fakat hem spor hem gainer hemde düzenli beslenme çare oldu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
kalori açığın var o zaman tek tek hesaplamanı öneririm
ben bi aralar öyleydim şimdi zayıfladım allaha şükürpc nin başında sabahtan akşama kadar oturacan ve aynı anda çok abur cubur yicen 1 ayda duba gibi olursun![]()